Over ons

JobPool Franchise B.V. is een volledig onafhankelijke partij die op transparante wijze werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt op de website JobPool.nl. De JobPool-website is sinds juni 2000 actief en heeft inmiddels duizenden actieve gebruikers.

Binnen de strategie van JobPool.nl speelt de lokale arbeidsmarkt een cruciale rol. Uit onderzoek is gebleken dat veel werknemers niet willen verhuizen voor een andere baan. Veelal voelt men zich gebonden aan een specifieke regio en wil daar dan ook graag werken. Ook werkgevers blijken steeds vaker de voorkeur te geven aan personeel uit de regio.

Deze regionale ontwikkeling wordt door JobPool gestimuleerd met een landelijk dekkend netwerk van regionale vacaturebanken. Daarnaast heeft JobPool ook tal van branchespecifieke vacaturebanken opgezet. De geplaatste vacatures worden via het carrièrenetwerk gratis doorgeplaatst. Zo komen de vacatures bij het juiste publiek terecht en wordt de kans dat er een geschikte kandidaat gevonden wordt vele malen groter.