Nieuws

Vacatures thuiszorg Twente: werken in de zorg

maandag, 27-10-2014  

In Twente zijn wij nog op zoek naar mensen die graag in de thuiszorg willen werken. Op het moment dat u op zoek bent naar een nieuwe baan waarin de zorg voor mensen met een beperking tot de werkzaamheden behoort, dan kun u eens kijken naar vacatures thuiszorg Twente want hier staan regelmatig vacatures open. Werken in de thuiszorg is zeer dankbaar en voor veel mensen een geschikte baan die affiniteit hebben met de zorg. Vacatures thuiszorg Twente bekijkt u dan ook op onze website. Bij zorggroep Sint Maarten vindt u verschillende vacatures thuiszorg Twente. U kunt solliciteren op een dergelijke functie en in Twente ons team komen versterken. Thuiszorg is een dankbaar beroep omdat u mensen helpt die door een fysieke beperking bepaalde dingen niet meer zelfstandig kunnen. U kunt hierbij denken aan een aantal zaken die zeer uiteen kunnen lopen. Sommige mensen die slecht ter been zijn willen op bepaalde dagen graag ergens worden afgezet en weer opgehaald maar in de meeste gevallen gaat het ook om huishoudelijke taken die niet meer goed zelf kunnen worden uitgeoefend zoals het doen van boodschappen of het schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer. Hoe er invulling wordt gegeven aan de zorg zal dus altijd erg uiteen lopen. Vacatures thuiszorg Twente zijn er voor mensen die het leuk vinden om met andere mensen te werken. Thuiszorg is tamelijk intiem, omdat u als werknemer bij mensen in de woning komt om bepaalde taken te verrichten. De vacatures thuiszorg Twente dienen worden vervuld door mensen die altijd al affiniteit hadden met de zorgsector en graag hun beste beentje voor zetten. Mensen die met respect, geduld en aandacht met andere mensen omgaan en hen graag uit de brand helpen. Een aantal van onze kernwaarden zijn:

  • persoonlijke aandacht
  • hart voor de zorg
  • oprechte aandacht
  • betrouwbaarheid
  • positieve instelling

Vacatures thuiszorg Twente: als u hart voor de zorg heeft

Als u hart en ziel bij de zorg liggen dan zijn vacatures thuiszorg Twente wellicht wat voor u. Wij staan voor een goede zorg waarbij onze medewerkers werken met de zaken die ze goed kunnen. Dat betekent dat de nadruk ligt op mogelijkheden en zeker niet op beperkingen. Dat is onze werkwijze waar wij en onze cliënten en medewerkers zich goed bij voelen. Een van de zaken waar wij ook veel mee bezig zijn is een goede samenwerking. Thuiszorg is, zoals eerder vermeld, een intieme werkrelatie omdat de zorg zich bij de mensen thuis afspeelt. Daarom zijn vertrouwen en een goede band erg belangrijk. Vacatures thuiszorg Twente zijn er voor mensen met een sterke moraal die altijd al affiniteit hadden met deze tak en die zin hebben om zich bij ons aan te sluiten omdat dat nu eenmaal is wat zij het liefst doen. Natuurlijk hebben wij mensen nodig die op deze manier denken en doen, mensen zoals u misschien? Op het moment dat u solliciteert voor de functie zullen wij u altijd een aantal belangrijke vragen stellen. Deze vragen stellen wij om erachter te komen wat voor iemand u bent en of wij denken of vacatures thuiszorg Twente wel bij u passen. We zullen dus vragen stellen die tamelijk persoonlijk zijn. Vragen over uw persoonlijkheid en u normen en waarden in het leven. Vragen over hoe u in een bepaalde situatie zou handelen stellen wij ook. Vacatures thuiszorg Twente moeten worden vervuld door de juiste mensen en daar proberen bij in deze interviews achter te komen door vrij veel persoonlijke vragen te stellen. Uiteraard is er teven voor u ruimte om vragen te stellen over de vacatures thuiszorg Twente.

Thuiszorg: Zorg voor elkaar

Vacatures thuiszorg Twente; iets voor u? Heeft u een houding van ‘aanpakken’! Houdt u van mensen en steekt u graag uw handen uit de mouwen? Wilt u graag onderdeel uitmaken van een gezellig team en onze bewoners een glimlach op hun gezicht bezorgen? Dan zijn vacatures thuiszorg Twente misschien wel wat voor u. De vacatures thuiszorg Twente staan open voor zowel mannen als vrouwen. Tevens bieden wij vacatures aan voor de vrijwilliger. Om onze bewoners goede zorg te kunnen bieden hebben wij flink wat mensen nodig en vrijwilligers zijn altijd erg welkom. Anke werkt al drie jaar in de thuiszorg en met ontzettend veel plezier: “Ik werk al drie jaar in de thuiszorg, en met ontzettend veel plezier. Voor mij is werken met mensen iets heel natuurlijks. Ik heb dat altijd al gehad. Als jonge meid al wilde ik verzorgen. Daarom ben ik in de thuiszorg gaan werken. Het mooie aan de thuiszorg vind ik het persoonlijke contact dat je met mensen kan hebben. Je hebt echt geen idee wat voor verschil je kunt maken in het leven van iemand die bijvoorbeeld niet meer goed ter been is. Mensen zijn ontzettend geholpen bij wat extra hulp, bijvoorbeeld in de huishouding. Ik werk iedere week bij een aantal verschillende mensen die ontzettend blij zijn als ik kom. Ik heb met deze mensen door de jaren heen een intieme band opgebouwd en dat vind ik prettig en de mensen ook. Op het moment dat je met mensen een vertrouwensband opbouwt, kunnen er hele mooie contacten ontstaan. Dat is iets wat ik zo mooi vind. Mensen laten je na een tijdje toe. Het contact groeit en verandert met de tijd. Vaak ontstaan daar erg mooie dingen uit. Ik vind het werken in de thuiszorg het meest dankbare werk denkbaar en ik kan mensen aanraden die passie voor de zorg hebben om in de thuiszorg te werken. Het is ontzettend leuk en fijn om in de thuiszorg te werken.”


Comments are closed.