ICT en Techniek

Bestel online hardware voor uw bedrijf

maandag, 5-2-2018  

Ieder bedrijf heeft een eigen klantenservice. Het kan gaan om een callcenter, een receptie of balie. Misschien werkt u op kantoor en zoekt u daarom online hardware. Hardware is natuurlijk de tastbare kant van het digitale wezen. De behuizing, de techniek die er in zit, de chips en het randapparatuur, dat is hardware. De programma’s die daarop draaien maar ook het de virtuele kant zoals het internet zelf kunt u beschouwen als software. Afijn, we hoeven u dit misschien helemaal niet uit te leggen. Wat we wel graag willen meedelen is dat we hopen dat u eens op onze website terechtkomt als u online hardware zoekt. Want op beat-it.nl kunt u snel en voordelig online hardware bestellen voor uw bedrijf, ongeacht de grootte en de wensen. We kunnen u wel beloven dat er voor iedere doelgroep online hardware te vinden is in onze webwinkel. Ongeacht de gewenste snelheid, grootte van het interne geheugen of de uitbreidingsmogelijkheden, we bieden van vrijwel ieder bekend A-merk een keur aan producten aan. daardoor kunnen we u niet alleen vlug voorzien van de bestelde producten, er is tevens binnen ieder budget wel wat te vinden. Wij begrijpen daarbij als geen ander dat u wel enige hulp kunt gebruiken. Natuurlijk zoekt u dit samen met de systeembeheerder uit, maar ook hij of zij kan wel wat hulp gebruiken. Daarom mag u er wel op vertrouwen dat we u de juiste informatie en hulp aanleveren als u online hardware bestelt!

Online hardware kopen was nog nooit zo eenvoudig

U kunt aldus online hardware kopen bij Beat-IT, maar dat is zeker niet het enige waarvoor u bij ons kunt aankloppen. Zo leveren we tevens:

  • Diverse kabels en snoeren,
  • Allerlei software zoals besturingsprogramma’s en software van Office en Adobe,
  • En toners en inkt, handig om hier extra veel te bestellen zodat u altijd kunt printen.

In deze tekst leggen we voornamelijk de focus op het online hardware bestellen in onze webwinkel maar het moge duidelijk zijn dat we u direct van alle gewenste producten kunnen voorzien als u uw kantoor inricht. Is het niet prettig dat u nu nog slechts een website nodig hebt voor deze producten? Het scheelt aanzienlijk dan wanneer u winkels in de fysieke buitenwereld moet bezoeken of wanneer u in verschillende online shops moet bestellen. U kunt handig per categorie op zoek gaan naar uw online hardware zoals routers en modems. Maar ook computers laptops, printers en scanners verkopen we van vele merken. Verklein uw zoekgebied door uw specificaties aan te geven zoals het gewenste geheugen, de maximumprijs die u bereid bent te betalen of het type printer. Zo zijn er laserprinters en printers die gebruik maken van inkt. Naast het feit dat we de laagste prijsgarantie geven op al onze producten geven we tevens regelmatig scherpe kortingen op een keur aan producten. Wilt u graag op de hoogte blijven? Dan kunt u zich abonneren op de gratis digitale nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen via de sociale media waaronder Facebook en Twitter.

We leveren aan bedrijven en instellingen

Online hardware bestellen is aldus een peulenschil. We hopen dat u vervolgens nog regelmatig bij ons langskomt dus maak vooral een account aan. We kunnen in bulk aanleveren en zodoende gehele kantorencomplexen en callcenters inrichten. Maar denk ook aan de informaticafaculteit of het computerlokaal van een basisschool dan wel middelbare school. Voor al deze problemen bieden we vakkundige oplossingen dus schroom niet langer maar klim in de pen en stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook tijdens kantooruren gerust even opbellen.


Comments are closed.