Cursus en Opleidingen

Coach Rotterdam van het groeiatelier

donderdag, 26-2-2015  

Het groeiatelier kan ook wel anders worden omschreven als ‘leercentrum voor bedrijven’. Hier komen mensen van verschillende organisaties en bedrijven bij elkaar om te leren en zich – of elkaar – te laten inspireren. Een zeer uitgebreid aanbod aan seminars is tot uw beschikking en een ‘coach Rotterdam’, daarmee bedoelen we een coach uit Rotterdam, kan u helpen om als bedrijf de juiste stappen te zetten. Een coach Rotterdam kan op locatie met u aan de slag. Dat betekent dat u op ieder moment kunt beginnen met het veranderen van uw mentaliteit en de stap kunt maken naar een grotere groei. Een coach Rotterdam van het leercentrum voor starters en groeibedrijven (ook wel startups genoemd) levert haar diensten door heel Nederland en dus ook in Rotterdam. De bedoeling van het groeicentrum is dat bedrijven elkaar helpen doordat zij van elkaar kunnen leren. Een coach Rotterdam richt zeer meer specifiek op een bepaalde groep. De workshops en seminars waar bedrijven zich voor kunnen inschrijven worden gegeven door onafhankelijke personen die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Het is als ondernemer dan ook verstandig om de agenda van het groeicentrum goed in de gaten te houden, want er kunnen altijd ontwikkelingen plaatsvinden waarbij u de keuze zult moeten maken om veranderingen te durven door te voeren. Seminars richten zich vaak op een bepaalde doelgroep of een bepaald onderwerp. Dat kunnen dan bijvoorbeeld seminars zijn speciaal gericht op de communicatie van bedrijfsleiders ten opzichte van hun personeel. Of u volgt een meer zakelijke seminar over het behalen van meer rendement en de stappen die u daartoe zult moeten zetten. Een coach Rotterdam kan in de arm worden genomen als:

  • u als bedrijf meer uit uw onderneming wilt halen maar u weet niet precies hoe
  • u als ondernemer een bedrijf begonnen bent en u wilt zich goed voorbereiden
  • u als onderneming graag een betere samenwerking wilt realiseren op de vloer
  • u als startende ondernemer meer wilt weten over het starten van een business
  • u graag zorgt dat er een goede communicatie mogelijk is en blijft

Coach Rotterdam: aan de slag

U wilt graag aan de slag. U bent een echte ondernemer en u heeft er zin in. Het opstarten van een bedrijf is een vak apart. U zult er bepaalde zaken voor moeten uitzoeken en u wilt natuurlijk niet al meteen beginnen met het maken van de typische beginnersfouten. Een coach Rotterdam in de arm nemen wanneer u een bedrijf start kan een heel goed idee zijn. Een coach Rotterdam zal namelijk samen met u kijken naar het plan zoals het er nu ligt. Door samen te praten over de onderneming kunnen er vaak goede stappen worden gezet. Soms zijn de aanpassingen die er moeten worden gedaan aan een plan dat er ligt niet voor de hand liggend. Dat is voor ondernemers dan wel eens beangstigend. Maar de grootste stappen worden gezet door mensen die risico’s durven nemen. Natuurlijk bent u als startende ondernemer uw eigen bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat u zich bewust bent van de eigen motieven. Waarom wilt u eigenlijk voor uzelf werken en wat zijn uw doelstellingen? Hoe ziet u zichzelf als mens en hoe ziet u zichzelf als ondernemer? Wat maakt het verschil? Er zijn tal van zaken waar u als bedrijf rekening mee moet houden en zeker ondernemers die net beginnen kunnen gebaat zijn bij het inschakelen van een coach Rotterdam. Sommige mensen zijn bang dat een coach iemand is die het handje vasthoudt en dat idee stuit ondernemers tegen de borst. Maar de praktijk zal wel uitwijzen dat zoiets geenszins het geval is. Wilt u alles weten over de aanpak van de coach Rotterdam of gewoon meer weten; dan kunt u ook altijd een offerte aanvragen of naar onze Facebook pagina gaan. Hier zult u veel informatie vinden over de coach Rotterdam en over de seminars die u kunt volgen.

Coach Rotterdam: het belang van netwerken

Bijna geen enkele ondernemer onderschat het belang van een goed netwerk. Dat is waar het allemaal op aan komt. Mensen hebben altijd andere bedrijven en andere mensen nodig om te blijven groeien en dat maakt het ondernemen onder andere zo leuk. De een is er echter beter in dan de ander maar dat betekent alleen maar dat er nog een hoop te leren valt! Een bedrijf bestaat bij de gratie van haar personeel en haar strategie en daarom moet er altijd aan die strategie moeten blijven gewerkt. Een coach Rotterdam kan samen met bedrijven kijken naar de strategie. Wat gebeurt er eigenlijk op de werkvloer en welke processen liggen hier aan ten grondslag? Dat zijn vragen die een coach Rotterdam u zal stellen. Een coach weet van wanten. Het groeicentrum werkt namelijk met zeer ervaren coaches die uw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen doordat zij met een objectieve en frisse blik kijken naar de mogelijkheden. De coach zal geen blad voor de mond nemen en dat zal soms confronterend zijn. Anderzijds zal de coach u altijd uitdagen om een stap verder te denken en uit de zogenaamde box te komen. Ook zal hij u aanmoedigen om de relevante seminars te volgen. Samen seminars bezoeken levert altijd wel wat op en het brengt de groep dichter bij elkaar. De workshops die er kunnen worden gevolgd zijn zeer diepgaand en worden altijd gegeven aan een beperkt aantal cursisten zodat er voldoende persoonlijke aandacht kan blijven bestaan.


Comments are closed.