Financiën en Verzekeringen

De loonadministratie uitbesteden

zondag, 21-12-2014  

Bent u ook eigenaar van een bedrijf en hebt u ook zo’n hekel aan de hele papierwinkel? Zou u zich liever willen focussen op de lijn van uw onderneming, dan op iets als de loonadministratie? Uitbesteden is dan een uitstekend idee. Want alleen op die manier houdt u weer tijd over voor de dingen waar u goed in bent: het runnen van uw firma. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om te kiezen voor de loonadministratie uitbesteden. Daar zult u zeker de vruchten van plukken en het zal u beslist geen windeieren leggen. Als u meer wilt weten over een organisatie waar u de loonadministratie uitbesteden kunt, dan raden wij u zeker aan om u eens te verdiepen in de informatie van deze tekst. Deze kan namelijk zeer waardevol zijn en een grote betekenis hebben voor uw firma. Wij zijn Actium, een professioneel administratiekantoor in de plaats Alphen aan den Rijn. Wij werken uiteraard voor vele klanten in deze regio, maar ook voor bedrijven uit andere delen van het land. Doordat wij alles digitaal doen, maakt het voor u en voor ons dus helemaal niets uit waar uw onderneming gevestigd is. Dus wilt u ook uw loonadministratie uitbesteden, zonder dat dit veel gedoe oplevert? Kies dan voor loonadministratie uitbesteden aan Actium. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u uit de brand te helpen. Als administratiekantoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op meerdere fronten. Wij doen niet alleen de administratie, maar kunnen ook uw belastingen regelen. Dat scheelt u ook weer een hoop werk. Er zijn nog wel steeds bedrijven die de administratie en de belasting zelf doen, omdat zij bang zijn voor hoge kosten. Maar uiteindelijk is de loonadministratie uitbesteden veel verstandiger, omdat u uw kostbare tijd dan aan dingen kunt besteden waar u goed in bent. Dat levert uiteindelijk veel meer rendement op. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met Actium in zee gaat voor de loonadministratie uitbesteden? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar vindt u namelijk meer informatie over dit onderwerp en over onze werkwijze.

Loonadministratie uitbesteden? Dat loont!

Het staat als een paal boven water dat het zeker loont, de loonadministratie uitbesteden. Vele klanten die voor ons kozen, zegen dat zij hier erg veel profijt van hebben. En alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Maar wij snappen ook goed dat u graag even wilt weten hoe de vork nou precies in de steel zit. Wij kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat de loonadministratie uitbesteden aan ons heel goedkoop is. Wij snappen namelijk als geen ander dat u juist geld wilt besparen, in plaats van uitgeven. En daarom maken wij het voor u mogelijk om dit voor een laag tarief goed geregeld te hebben. En als het dan weer tijd is voor het indienen van de jaarlijkse belastingen, zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting, dan kunt u zich gewoon tot ons wenden en dat zorgen wij dat alles in kannen en kruiken is. Aan ons hebt u werkelijk een heel betrouwbare partner als u graag uw loonadministratie uitbesteden wilt. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En daarom kunt u er zeker van op aan dat uw keuze voor Actium de juiste is. Aarzel daarom niet langer, want daar is nog nooit iemand beter geworden. Onderneem gelijk actie en neem een kijkje op onze website. Dan zult u zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

  • salarisadministratie
  • personeelsadministratie
  • jaarrekeningen
  • belastingen
  • pre audit
  • loonadministratie

Uitbesteden van dergelijke zaken is een stap in de goede richting. U laat de hele rompslomp met alle papieren dan aan ons over – dat heet: de loonadministratie uitbesteden – , terwijl u zich zelf focust op het runnen van uw bedrijf. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Meldt u dan vandaag nog aan als een klant via onze site. U kunt ook bellen of mailen.

Bij ons is de klant nog echt koning

Zoals u al in de vorige alinea’s hebt kunnen lezen, kunt u bij ons terecht als u uw loonadministratie uitbesteden wilt, maar hier niet te veel geld voor neer wilt tellen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Verder bent u bij Actium Administratie en Belastingen aan het juiste adres als u een kwalitatief hoogstaand pakket voor de loonadministratie uitbesteden wilt hebben, waarin alles voor u geregeld wordt door ons. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken en houdt u ruimte in uw agenda en in uw hoofd vrij om na te denken over bijvoorbeeld het beleid of de strategie van uw onderneming. Graag willen wij ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over de voordelen waar u bij ons van kunt genieten:

  • wij leveren een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • loonadministratie uitbesteden aan ons is niet duur
  • uw wensen staan bij ons centraal

Kortom, u kunt het beste aan Actium uw loonadministratie uitbesteden.


Comments are closed.