Nieuws

Een auto leasen van een ander bedrijf

zaterdag, 31-1-2015  

Als je een eigen bedrijf hebt dan wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om je klanten te bezoeken. Zeker als beginnende ondernemer is het vaak te duur om een eigen auto van de zaak te hebben en als je nog geen auto op je eigen naam hebt staan dan kan het soms lastig zijn om bij klanten terecht te komen. Je bent dan afhankelijk van het openbaar vervoer en dat is nou niet altijd even prettig. Kies daarom voor een auto leasen. Dit is een hele fijne manier om toch een auto voor de deur te hebben staan zonder jezelf meteen enorm op kosten te jagen. Vind jij een auto leasen te duur en een te grote commitment voor een te lange termijn? Dan hebben we de tip voor je op dat gebied. Wanneer je er voor kiest om een auto te leasen via ReleaseCompany.nl kun je namelijk een hoop geld besparen en zit je voor een veel minder lange tijd vast aan een contract. Dat is natuurlijk wel zo prettig, zeker als beginnende ondernemer of als ondernemer van een klein bedrijf. Ook grotere bedrijven kunnen op deze manier een auto leasen voor bijvoorbeeld tijdelijk personeel. Soms hebben leasemaatschappijen wel de mogelijkheid om voor een kortere periode een leasecontract aan te gaan, maar dit kost je vaak veel geld en zeker als beginnende ondernemer heb je dat niet. Ook wanneer je voor een tijdelijk personeelslid een auto leasen wilt vind je het vast ook niet erg om dit voor een lager bedrag te doen en daarom is er voor deze gevallen ook de ReleaseCompany.nl. De voordelen van een auto leasen bij dit bedrijf zijn er natuurlijk volop:

  • financieel voordeel
  • snel resultaat
  • geen risico

Misschien denk je nu wel dat als je zelf bedrijven benadert om een leasecontract over te nemen dat je dan de hulp van ReleaseCompany.nl helemaal niet nodig hebt. Maar hier kun je je lelijk in vergissen. Zo is het soms best lastig om goed te onderhandelen met bedrijven over een auto leasen. Een leasecontract overnemen moet hen natuurlijk geld opleveren en dat is nou net wat jij niet wilt. Kies er daarom voor om het wel via ReleaseCompany.nl te doen en zorg er voor dat je geen enkel risico loopt. Je wilt immers geen kat in de zak kopen.

Loop geen risico bij een auto leasen

Een auto leasen is natuurlijk een erg fijne manier om altijd een auto voor de deur te hebben staan zonder er eentje te hoeven kopen. Hier komen vaak ook nog fiscale voordelen bij kijken en ook zitten er in de meeste gevallen fijne extra’s bij zoals de volledige ontzorging bij een auto leasen. Dit houdt in dat als er iets mis gaat met de auto je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien en dat er voor je wordt geregeld dat de auto gemaakt wordt en dat je tijdens het repareren van de auto een andere auto tot je beschikking hebt. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want je wilt niet ineens zonder auto komen te zitten. Een auto leasen brengt dus voordelen en daar betaal je dan ook voor. Niet alle bedrijven en ondernemers kunnen zich dit bedrag volledig permitteren en daarom is het prettig om auto leasen te doen via de ReleaseCompany.nl. Door hun sterke onderhandeling weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor het leasecontract dat je overneemt en dat je ook geen kat in de zak koopt. Je wilt ook niet het risico lopen om een auto over te nemen die het eigenlijk niet meer naar behoren doet. Bij de ReleaseCompany.nl zorgen ze er voor dat je deze risico’s allemaal niet loopt. Een auto leasen wordt op deze manier dus nog leuker en prettiger dan dat het al was. Wil je hier meer informatie over of heb je vragen over hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Kijk dan op de website van ReleaseCompany.nl. Hier vind je onder andere de veelgestelde vragen die dit bedrijf vaak krijgt over een auto leasen via hen en natuurlijk kun je via deze manier ook contact met ze opnemen. Zo kun je ook vragen die nog niet beantwoord worden op de website beantwoord krijgen.

Een auto leasen op een andere manier

Dat is een auto leasen een fijne optie is voor bedrijven dat mag duidelijk zijn. Als je dit van plan bent is het natuurlijk wel slim om hier alle opties die je hebt te kennen. Niemand wil te veel betalen voor een bepaalde dienst die ze elders goedkoper kunnen krijgen. Kies er dan ook voor om dit niet te doen en ga een auto leasen via ReleaseCompany.nl. Je betaalt nooit te veel en je kunt hele prettige leasecontracten overnemen. Een auto leasen kun je op verschillende manieren doen en ieder bedrijf geeft hier zo zijn eigen invulling aan. De een gaat bijvoorbeeld wel voor de extra opties die er zijn, terwijl een ander bedrijf hier geen behoefte aan heeft. Misschien vind jij het wel erg prettig om een auto te leasen met de extra opties, maar heb je er geen geld voor om dit voor een lange termijn te betalen. Via ReleaseCompany.nl hoeft dit dus ook niet en dat is wel zo prettig. Wij raden je dan ook zeker aan om naar deze optie te kijken als je een auto leasen wilt. Meer informatie vind je dus op de website.


Comments are closed.