Bedrijven en Bedrijfsleven

Een trouwring in Utrecht gekocht bij De Tijd

woensdag, 14-11-2018  

Mijn vrouw en ik zijn een maand geleden getrouwd en net terug van onze honeymoon, waarbij we zijn wezen backpacken door Azië. Ik heb nu dus pas de tijd om een review achter te laten voor de geweldige service die Juwelier De Tijd ons heeft geboden bij het kopen van een trouwring in Utrecht. Mijn vrouw en ik waren namelijk een beetje verrast door het feit dat zij zwanger bleek en ondanks dat we heel erg blij waren met dit nieuws, bracht het wel even een shift in ons leven teweeg. We zijn pas begin twintig en ik ben net afgestudeerd, mijn vrouw moet nog even door met studeren. Dit zat niet helemaal in de planning. Toch wisten we beide direct dat we wilde trouwen en dat we daar ook niet te lang mee wilde wachten. We hebben er daarom voor gekozen om alles heel snel te plannen, zodat we nog konden backpacken voor de baby geboren wordt.

Een mooie trouwring in Utrecht tegen een prima prijs

Wij hebben beide wel een bijbaan naast de studie, maar ons budget is niet toereikend om een trouwring voor duizenden euro’s aan te schaffen. Toen we hadden besloten om te gaan trouwen is mijn vriendin, nu dus mijn vrouw, op zoek gegaan naar een jurk. Ik had nog een mooi pak dat ik goed kon gebruiken als trouwpak, dus ik heb de taak op mij genomen voor het vinden van een passende trouwring in Utrecht. Ik kwam daarbij al snel op www.juwelierdetijd.nl terecht, waar een gigantische keuze aan trouwringen te verkrijgen is. Wat hier zo handig aan is, is dat vrijwel de hele collectie online staat en wij hadden werkelijk geen idee dat er zoveel keuze was aan trouwringen. Nu zijn wij beide niet perse gebonden aan goud, dus op deze manier konden we samen kijken wat ons beide aansprak. Zij vond het leuk als ik de uiteindelijke keuze zou maken voor de ringen en ik weet heel goed wat zij mooi vindt, dus met één van haar ringen op zak ben ik naar Juwelier De Tijd gegaan, die een vestiging in Utrecht bleken te hebben. Dat is perfect, want zo kon ik direct er plekke elke trouwring in Utrecht bekijken die we online hadden geselecteerd en bepalen of dat de ring was waar wij naar op zoek waren. Ik moet zeggen, de service was fantastisch:

  • Ik werd heel zorgvuldig geholpen
  • Er was alle begrip dat we niet veel geld hebben voor een trouwring
  • Er werd goed meegedacht over de opties in het materiaal
  • De maatgarantie die zij bieden is heel handig

Ook de nazorg, met garantie op de ringen en het materiaal is heel goed en daarbij mocht ik de trouwringen gratis laten graveren en kregen we een verzekering erbij tegen diefstal of verlies. Ik heb geen idee of dit standaard is of niet, maar voor mij is dit een teken dat ik bij Juwelier De Tijd echt aan het juiste adres ben geweest voor onze trouwring in Utrecht.  

Een trouwring die precies bij ons past

Uiteindelijk heb ik een trouwring in Utrecht uitgekozen van titanium in twee kleuren. Ik vind zelf dit materiaal heel erg mooi en toen ik de trouwring in Utrecht in mijn vingers had was ik ervan overtuigd dat dit de juiste ring voor ons was. De ring voor mijn vrouw is voorzien van een diamantje, iets wat ze niet had gedacht te kunnen hebben, dus dat is een verrassing voor haar. Ik kon meteen de trouwring in Utrecht bestellen, de maten waren in één keer goed en we zijn er super gelukkig mee.

Lees meer…


Comments are closed.