Bedrijven en Bedrijfsleven

Efficiënt mededelingen overbrengen met een intercom systeem in kantoor

vrijdag, 30-11-2018  

Communicatie is belangrijk in het bedrijfsleven. Daarnaast is het bij medewerkers onderling nodig om communicatie goed geregeld te hebben om een goed verloop van de werkdag te bewerkstelligen. Dit geeft succes in een bedrijf. Als iedereen een eigen werkplek heeft is een intercom systeem in kantoor een goede oplossing. Dit intercom systeem in kantoor geeft alle werknemers de informatie zonder dat u als werkgever rond hoeft te blijven rennen. De taken zijn weer gemakkelijk te verdelen en meldingen zijn binnen no time bij uw werknemers. Schaf daarom nu een intercom systeem in kantoor aan via Fersys in Haarlem. Alles wordt vanaf de aanschaf van het nieuwe intercom systeem in kantoor efficiënt overgebracht. Hiervoor is een intercom geschikt:

  • Een bepaalde ruimte
  • Een verdieping
  • Een heel gebouw

Zoals u ziet is een intercom systeem in kantoor een geweldige uitkomst als er mededelingen gedeeld moeten worden. Daarnaast kunt u middels het systeem ook iemand persoonlijk oproepen om bijvoorbeeld bij u te komen. Het maakt het runnen van een  bedrijf gemakkelijk en efficiënt. Geen verspilde tijd meer om het gebouw door te gaan naar een specifiek persoon of een groep medewerkers, maar met een simpele druk op de knop. Een goede werkgever zijn, was nog nooit zo makkelijk!

Nooit meer ongewenste bezoekers met het intercom systeem in kantoor

Orders doorgeven via het intercom systeem in kantoor zorgt ervoor dat er veel tijd bespaard wordt. Daarnaast gaat het systeem met de tijd mee: het systeem is namelijk verbonden met een mobiel of een vaste telefoonlijn in het kantoorpand. Persoonlijke berichten verschijnen daarom moeiteloos op het scherm van de persoon die u wilt bereiken. Algemene mededelingen kunnen via een vaste lijn doorgegeven worden. Een bijkomend voordeel is dat er geen bedrading nodig is. Hierdoor is het intercom systeem in kantoor overal te gebruiken. Tijdens iedere pauze kan een werknemer te bereiken zijn met dit nieuwe systeem. Dit houdt wel in dat de werknemers de telefoons aan moeten hebben voor optimaal gebruik. De kosten zijn bovendien ook beduidend lager dan met een normaal intercom systeem in kantoor en het intercom is gemakkelijk aan te passen via de web interface. Hierdoor hoeven er geen bordjes of stickers verwijderd te worden om de aanpassingen door te voeren. Wilt u liever uw bezoekers bedienen met het intercom systeem? Dat kan natuurlijk ook. Bezoekers moeten zich vaak melden via een intercom systeem voordat zij binnen gelaten worden. Zij drukken op een knop van het paneel en worden verbonden met de receptie. Hiermee voorkomt het intercom systeem in kantoor er ook voor dat er geen onverwachte of ongewenste bezoekers het gebouw binnen komen.

Fersys maakt het mogelijk

Fersys is gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor kleine en middelgrote bedrijven. Met de persoonlijke benadering kunnen wij de beste service bieden voor iedere werkgever. Onze werkzaamheden liggen vooral rond Haarlem, Alkmaar, Amsterdam en Leiden, maar ook daarbuiten staan wij u graag bij in het plaatsen van een intercom systeem op kantoor. ICT is namelijk ons vak en daar zijn wij goed in. Daarom bieden wij onze diensten aan om oplossingen binnen uw bedrijf te bereiken. Voor meer informatie en onze andere werkzaamheden binnen de ICT kijkt u op fersys.nl. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen of wilt u een afspraak inplannen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch of per email bereiken. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Comments are closed.