Nieuws

Functioneringsgesprek

woensdag, 10-12-2014  

Een functioneringsgesprek is een gesprek dat gevoerd wordt tussen werkgever en werknemer. Dit gebeurt meestal eens in het jaar en kan heel wat stress opleveren voor beide partijen. Zeker wanneer de werkgever niet beschikt over goede communicatieve eigenschappen, kan een functioneringsgesprek behoorlijk pittig zijn. Of wanneer u weet dat u eigenlijk wel wat meer uw best had mogen doen. Maar motivatie komt van beide kanten en als er niet meer in zit, dan is dat nu eenmaal zo. Het is in de meeste gevallen natuurlijk gewoon een verplicht gesprekje en de resultaten zullen prima in orde zijn. U hoeft u dus ook zeker niet druk te maken over dit functioneringsgesprek als u weet dat uw werkhouding goed is en u met plezier naar uw werk gaat. Voor een functioneringsgesprek komt nog wel het een en ander kijken. Zo moeten er bijvoorbeeld beoordelingspapieren worden ingevuld en dat vergt aardig wat tijd. Gelukkig is er tegenwoordig software waarmee u veel eenvoudiger een functioneringsgesprek kunt afronden. Met behulp van deze software kunt u alle gegevens van uw collega’s bijhouden en onder de loep nemen zodat u weet waar de sterke en minder sterke punten per individu liggen. Tijdens het functioneringsgesprek kunt u dit te berde brengen zodat hij of zij hier op kan gaan letten en u hem of haar kunt motiveren om aan deze eigenschappen te werken. Dankzij de software voor het functioneringsgesprek kunt u niet alleen gegevens voor tijdens het functioneringsgesprek bijhouden en invullen, ook verschaft het aanzienlijk veel inzicht op andere terreinen en dat gaan we dan ook zeker uit de doeken doen in de volgende alinea’s. Hopelijk klinkt het u tot nu toe als muziek in uw oren en gaat u eens een kijkje nemen op de site waar u deze software kunt gaan aanschaffen: ddgc.nl is de naam en we stellen ons graag aan u voor.

Software voor een goed functioneringsgesprek

Om een functioneringsgesprek in goede banen te leiden zijn heel wat skills nodig. Die kunt u leren tijdens cursussen en de kans is groot dat dit zelfs verplicht wordt gesteld door uw werkgever zodat een functioneringsgesprek zonder enige moeite kan worden afgelegd, ongeacht de werknemer tegenover u. Er kan immers nogal wat frictie zijn tussen beide partijen en het is verstandig om daar iets aan te doen in plaats van bij de pakken neer te zitten en dit feit nu eenmaal te accepteren. Luistert u dan ook altijd goed naar de wensen van de werknemer want wellicht dat het bedrijf hier nog iets van kan leren. En dan kan er een win-winsituatie ontstaan waar bij beide partijen veel profijt uit kunnen halen. De software die wij te bieden hebben is van alle markten thuis en erg gemakkelijk te installeren. Niet allen is het handig om gegevens van uw collega’s te noteren voor het functioneringsgesprek met behulp van deze software, ook zijn er nog veel meer andere functies die een grote invloed kunnen krijgen bij u op kantoor of waar u dan ook werkzaam bent. Kijkt u maar eens naar het volgende lijstje, dat zal u hopelijk overtuigen om met ons in zee te gaan.

  • Naast de gegevens die u kunt invoeren van al uw personeel zodat het functioneringsgesprek een fluitje van een cent is, zullen uit de gezamenlijke informatie gegevens te voorschijn komen die kunnen leiden tot een prestatieverbetering van maar liefst 40 procent binnen uw bedrijf. Dat zijn cijfers waar je u tegen zegt, dus zo ziet u maar weer hoe belangrijk deze software is. Dit is dan ook zeker een prachtige vorm van prestatiemanagement.
  • Ook uw medewerkers zullen gelimiteerd toegang tot de software krijgen. Daardoor kunnen ze deadlines, afspraken en andere dingen niet meer kunnen vergeten omdat er automatische herinneringen worden verstuurd door deze software. Zo weet men precies wanneer ze verwacht worden voor hun functioneringsgesprek.
  • Dankzij de uitstekende dossiervorming ontstaat er een beeld en als dat beeld niet al te prettig is, dan hebt u genoeg munitie voor eventuele juridische vervolg stappen.
  • En natuurlijk zorgt het ervoor dat u tijdig bij kunt sturen binnen uw bedrijf en u de mensen er op aan kunt spreken die er voor verantwoordelijk zijn dat bepaalde aspecten binnen het bedrijf scheef lopen. Proactief handelen dankzij de software en het functioneringsgesprek, dat klinkt u vast als muziek in uw oren.

Meer weten? Neemt u direct contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of over de beste methodes om een functioneringsgesprek aan te pakken? Kijkt u dan eens vlug op de website, daar geven we u vele tips en ziet u hoe u het beste aan deze software kunt komen zodat een functioneringsgesprek een koud kunstje voor u wordt. Een functioneringsgesprek is niet altijd even leuk maar men dient door de zure appel heen te bijten zodat men vlug tot een beter resultaat kan komen. Dat is erg belangrijk in deze snelle en moderne tijden. Er zijn vele kapers op de kust en die wilt u ongetwijfeld en loef af steken. Dat zal u zeer zeker gaan lukken met behulp van deze software. Wilt u graag met ons in contact komen? Dan hoeft u enkel naar de website te browsen want daar vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres zodat we u te woord kunnen staan en u kunnen helpen met het installeren en in gebruik nemen van dit product. Met behulp van het prijsmodel kunt u berekenen wat het u ongeveer gaat kosten, dit is eerlijk en heerlijk simpel.


Comments are closed.