Cursus en Opleidingen

Ga voor een cursus keuren

donderdag, 8-6-2017  

Bij het bedrijf Ingenium bent u bij het juiste adres voor cursus keuren. Bijvoorbeeld op het gebied van elektrische apparatuur of voor ladders, trappen en rolsteigers. Het is uiteraard zeer belangrijk dat u precies weet waar u mee bezig bent als u met dit soort voorwerpen aan de slag gaat op de werkvloer. Daarom zorgen ze er bij Ingenium voor dat u hier vanuit kunt gaan. U kunt de cursus bijvoorbeeld voor uw medewerkers bestellen. Op die manier weet u zeker dat de veiligheid op uw werkvloer niet alleen optimaal is, maar ook dat uw medewerkers van alles op de hoogte zijn.Wat zijn nu een aantal goede redenen om voor een cursus bij het bedrijf Ingenium te kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Landelijke dekking
  • Professionele en ervaren docenten
  • Intensieve cursussen

Zoals u ziet zijn er dus uiteenlopende voordelen om een cursus hier te volgen. Binnen het bedrijf hebben ze inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van deze soorten cursussen. Ze weten dus wel waar ze mee bezig zijn! Daarom kiezen ze er ook voor om alleen maar met professionele en ervaren docenten te werken. Alleen op die manier krijgen ze het voor elkaar om de cursussen altijd gegarandeerd van een hoge kwaliteit te hebben. Ze zijn niet alleen intensief, maar ook to the point. De gehele cursus keuren wordt er hard gewerkt en er wordt geen minuut verspild!

NEN 3140 en NEN 1010

Ze hebben bij Ingenium uiteenlopende soorten cursussen die u kunt volgen. Alle cursussen zijn onder te verdelen in NEN 3140 en NEN 1010. Met de eerste krijgt u meer informatie over hoe u op een veilige manier kunt werken met elektrische apparatuur. De NEN 1010 cursus keuren is gericht op het opleiden van keurmeesters voor ladders, trappen en rolsteigers. Het lijkt misschien niet heel erg belangrijk om dit tot in detail te weten, maar dat is zeker wel het geval. Er schuilt een groot gevaar achter al dit soort apparatuur en een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. U wilt niet alleen dat uw medewerkers veilig zijn, maar ook de klant waarvoor u aan het werk bent. Een ongeluk op deze gebieden is meestal niet goed voor uw reputatie. Zorg er dus voor dat u en uw medewerkers de cursus keuren volgen en haal er het meeste voordeel uit.

Neem contact met ons op

Bij Ingenium bieden ze uiteenlopende cursussen aan, dus de vraag die u zich misschien stelt is: welke cursus keuren moet u nu precies gaan volgen? Op de website vindt u natuurlijk uitgebreide informatie en daar kunt u uw keuze al op baseren. Soms is het echter lastig om dit op uw persoonlijke situatie toe te passen. Dat snappen de medewerkers bij Ingenium en zij staan u dan ook graag te woord om u te voorzien van meer informatie. U kunt ervoor kiezen om hen te bellen, maar ook hebben ze de Bel Me Terug knop op de website. Daar kunt u dus ook gebruik van maken om meer te leren over de cursus keuren. Daarnaast kunt u het bedrijf ook mailen met uw vragen. Het is dus maar net waar u de voorkeur voor heeft op dit gebied. Wij raden u in ieder geval zeker aan om eens te kijken naar een cursus keuren voor een optimale veiligheid bij u op de werkvloer. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een cursus keuren bij u op locatie. Als het dus lastig is voor u om naar de cursus keuren toe te komen, dan kunnen hier ook andere afspraken over gemaakt worden.


Comments are closed.