Bedrijven en Bedrijfsleven

Geniet optimaal van je balkon via een tafel voor het balkon

donderdag, 2-8-2018  

Een balkon zonder accessoires of meubelen is in de regel een vrij troosteloze plek. Het is heel vaak een stuk beton met daarop een hekwerk. De omvang is uiteraard beperkt, alhoewel je ook grotere balkons tegenkomt. Maar een normale flat of een appartement beschikt vaak over een vrij klein balkon met dus ook een lelijke grijze betonnen vloer en een onaantrekkelijk hekwerk. Soms wordt een balkon ook wel eens omheind met een glazen scherm of een plaat van kunststof. Dit zijn echter niet altijd verbeteringen. Door te kiezen voor glas, kun je zelf meer naar buiten kijken, maar men kan ook meer bij jou op het balkon zien. Met een kunststoffen plaat of een houten plaat kun je het zicht helemaal ontnemen van passanten, maar je ziet daardoor zelf dus ook logischerwijs veel minder. Als je het balkon verder niet verfraaid met een kleurtje, een accessoire, een plantje of iets anders, dan is het dus een hele troosteloze en kille plek. Het is alles behalve gezellig en het is dan ook niet fijn vertoeven op een dergelijk balkon. Wil je toch lekker buiten kunnen zitten in de zomer, dan is het belangrijk dat het balkon ook een zekere sfeer bevat. Daar kun je zelf uiteraard voor zorgen. Een kaal balkon kan immers omgetoverd worden tot een gezellig en sfeervol balkon met vele verschillende accessoires. Eén van de meest belangrijke accessoires is een tafel voor het balkon. Het gaat hier dus om een speciale soort tafel voor het balkon, want er is uiteraard geen ruimte voor een normale tafel. Je kunt weliswaar een normale tafel plaatsen, maar dat is verre van ideaal. Ten eerste lever je daardoor gelijk heel veel ruimte in. Ten tweede moet je jezelf vaak om de tafel heen wurmen om de stoel te bereiken. Ten derde zal je ook geregeld tegen de tafelpoten aanstoten. Tot slot zal het je ook vaak genoeg overkomen met een dergelijke tafel voor het balkon, dat je opstaat, tegen de tafel aanstoot en de koffie of thee omver laat vallen. Dit alles is verre van ideaal en daarom moet je er alles aan doen om de ruimte op de vloer in ieder geval vrij te houden. Je moet uiteraard wel één of twee stoelen kunnen plaatsen, maar de rest moet je op een andere manier oplossen. Met een speciale tafel voor het balkon die je aan de railing van het balkon kunt bevestigen, kun je dit probleem dus eenvoudig oplossen. Je moet alleen wel even weten waar je een dergelijke speciale tafel voor het balkon kunt kopen. Het betreft immers een tafel voor het balkon die moet beschikken over de nodige elementen waarmee je deze tafel dus ook echt op stabiele wijze aan de railing moet kunnen bevestigen.

Een tafel voor het balkon bestel je bij ledobject.com

Dus als je inderdaad bijna klaar bent met je balkon, dan kun je voor de laatste toevoeging in de vorm van een balkontafel terecht bij ledobject.com. Via deze site kun je dus een mooie exclusieve tafel kopen voor het balkon. Daarmee steun je ook direct kleinere initiatieven en projecten die dit soort tafels mogelijk maken. Dus je slaat in wezen twee vliegen in 1 klap.

Waarom ledobject.com?

Misschien vraag je je af waarom je nu per se zou moeten kiezen voor ledobject.com. Nu is het zo dat niets moet natuurlijk, maar je profiteert bij ledobject wel van het volgende:

  • De tafels zijn gemakkelijk over de balkon railing te hangen.
  • Met uw aankoop steun je kleinschalige initiatieven in Amsterdam.
  • Het ontwerp en de uitvoering worden verzorgd door Feikje Oud en Kees Jaap Kluivin


Comments are closed.