Bedrijven en Bedrijfsleven

Gezocht Dopper bedrukken? Bestel dan bij Greengiving!

dinsdag, 3-9-2019  

Bent u opzoek naar een gepersonaliseerd en duurzaam relatiegeschenk? Dan bent u bij greengiving van harte welkom. Omdat wij milieubewust én duurzaam ondernemen zeer belangrijk vinden, dragen al onze relatiegeschenken bij aan het verduurzamen van de wereld om ons heen. Eén van de meest favoriete geschenken is de gepersonaliseerde Dopper drinkfles! Een Dopper laten bedrukken kan bij greengiving tegen een voordelig tarief. Deze unieke en mooie fles draagt een belangrijke boodschap verder. Dopper wil namelijk mensen inspireren om plasticafval te verminderen door Dopper waterflessen te gaan gebruiken. Met elke bedrukte Dopper van greengiving steunt u bovendien drinkwaterprojecten in onder andere Nepal. Kies ook voor het bedrukken van uw Dopper waterfles bij greengiving voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Dopper laten bedrukken

Wij van greengiving bieden u diverse duurzame Dopper waterflessen aan. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren, volledig klimaatneutraal geproduceerd én BPA-vrij. De fles heeft een inhoud van 450 ml. Daarnaast is er een robuuste versie, namelijk de ‘Dopper Steel’. Deze fles heeft een inhoud van maar liefst 800 ml! Daarbij zijn de flessen uiteraard gemakkelijk schoon te maken en kunt u ze eindeloos gebruiken. Bij greengiving is het mogelijk om de Dopper Original en de Dopper Steel te bedrukken. Denk aan bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam, een slogan of andere leuke teksten. Het bedrukken van een Dopper kan zowel in PMS kleur(en) als fullcolour. Kies vooraf welke kleur fles bij u wenst, zodat het geheel past bij uw huisstijl of ga juist voor afwisseling met een mix van alle kleuren. Speciaal voor kleine opdrachten is het al mogelijk om Doppers te bedrukken vanaf 30 stuks! Wilt u liever een grote partij laten bedrukken? Dat is tevens geen enkel probleem. Wij hebben een enorme voorraad Doppers voor u klaarliggen! Als extra unieke Dopper bedrukkingsmogelijkheid is het bij greengiving mogelijk om allemaal verschillende ontwerpen aan te leveren. Denk aan een lijst met namen of verschillende quotes. Op deze wijze kunt u volledig gepersonaliseerde Doppers als een echt cadeautje uitdelen aan uw medewerkers of zakenrelaties.

Bedrukte Dopper bestellen bij greengiving

De bedrukking wordt zorgvuldig voorbereid en vooraf ontvangt u een digitale proefdruk, zodat u kunt zien hoe wij uw Dopper flessen gaan bedrukken. Na akkoord starten wij met de productie van de bedrukking(en). Op de afgesproken datum worden uw bedrukte Doppers netjes afgeleverd. Mensen zullen er jarenlang plezier aan beleven. Het is één van de populairste merken onder drinkflessen. Speciaal om het drinken van kraanwater te promoten. Andere dranken of sappen zijn niet geschikt voor de Dopper, aangezien deze de fles blijvend kunnen aantasten. In onze speciale blog kunt u lezen hoe de fles eenvoudig kan worden schoongemaakt. Dit is gemakkelijk te delen met een linkje of een kaartje bij de relatiegeschenken.

Voordelen Dopper bedrukken bij greengiving:

 • Oplage vanaf 30 stuks met eigen bedrukking
 • Scherpe kwaliteit
 • Vooraf een digitale proefdruk ontvangen
 • Diverse kleuren flessen op voorraad
 • Keuze uit de Dopper Original of Dopper Steel
 • Milieubewust en duurzaamheid nastreven
 • Schitterende relatiegeschenken
 • Optie per fles ontwerp 
 • Professionele en duidelijke communicatie
 • Mix van verschillende kleuren flessen mogelijk
 • Bedrukking kan in PMS kleur(en) en fullcolour
 • Snelle levering

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Bekijk dan onze webshop: greengiving.nl of neem gelijk contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar. Naast het bedrukken van Dopper drinkflessen, kunt u tevens bij ons van greengiving terecht voor andere milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken.


Comments are closed.