ICT en Techniek

Huur uw licht en geluid in Utrecht!

donderdag, 15-3-2018  

Wanneer u binnenkort een feest of een evenement wilt gaan houden, willen wij u graag op de hoogte brengen van de mogelijkheden die wij van AVtotaal.nl u kunnen bieden. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zich helemaal heeft toegelegd op licht en geluid in Utrecht en wij hopen daarom ook dat wij veel voor u kunnen betekenen. Wij hebben vele mogelijkheden in huis en wij kunnen u dan ook garanderen dat wij uw feest kunnen voorzien van goede licht- en geluidsinstallaties. Wanneer u even contact opneemt met een van onze medewerkers, kunnen zij u vertellen wat u bij ons allemaal kunt komen huren. Als bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in licht en geluid in Utrecht kunnen wij u namelijk advies geven over wat het beste is voor het evenement wat u in gedachten heeft. Wilt u een onvergetelijk feest houden voor uw personeel? Wij kunnen u aan het juiste licht en geluid in Utrecht helpen. Wij zullen ervoor zorgen dat u een goede installatie krijgt bezorgd waar de muziek heel goed door zal klinken. Wij zorgen er namelijk voor dat u een ideale installatie krijgt voor de ruimte waar u het wilt gebruiken. Wij raden u daarom ook aan om even met een van onze medewerkers te bespreken in welk soort ruimte u het feest zou willen houden, zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen. Hetzelfde geldt voor het lichtplan dat wij voor u kunnen maken. Wij kunnen u namelijk eenvoudige lampen verhuren, maar wanneer u een feest geeft, raden wij u aan om te kiezen voor het professionele licht en geluid in Utrecht dat wij u kunnen leveren. Dit betekent dat u lampen krijgt aangeboden waarmee u een heuse discosfeer neerzet. De lampen bewegen namelijk automatisch mee op de muziek wat betekent dat licht en geluid altijd synchroon lopen. U zult merken dat dit effect heeft op uw publiek want dit zal een onvergetelijke avond beleven.

Wij helpen met de installatie van het licht en geluid in Utrecht

Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze verhuur van licht en geluid in Utrecht, dan kunt u altijd aangeven of u behoefte heeft aan hulp bij de installatie van dit licht en geluid in Utrecht. Wij kunnen u namelijk ook een monteur meesturen die er alles aan zal doen om alles goed te installeren op de plaats van bestemming. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat tijdens uw feest alles goed werkt en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze meer complexe geluid- en lichtsystemen, dan zullen wij u sowieso iemand meesturen om deze installatie goed te laten werken. Op die manier heeft u tijdens uw feest ook geen omkijken naar deze installaties omdat onze medewerker al deze zorgen van u overneemt en zal zorgen dat alles perfect werkt. Kom daarom snel een keer naar onze site AVtotaal.nl kijken om te zien wat wij als bedrijf gespecialiseerd in licht en geluid in Utrecht allemaal voor u kunnen betekenen. Wij hebben voor ieder budget de juiste systemen en vertellen u graag meer over welk systeem het beste bij uw situatie past.

Laat een licht en geluidsplan opstellen door een van onze medewerkers

Wij van AV Totaal leveren altijd maatwerk en dat betekent dat u altijd licht en geluid in Utrecht krijgt dat het beste bij uw feest of evenement hoort. Wij kunnen voor u:

  • een professionele geluidsinstallatie komen installeren
  • een bijbehorend lichtplan maken zodat uw feest prachtig verlicht is
  • een medewerker leveren die tijdens uw feest deze installaties aanstuurt

Kijk snel even op AVtotaal.nl.


Comments are closed.