Financiën en Verzekeringen

Ik kreeg ontslag op staande voet

vrijdag, 16-11-2018  

Een aantal maanden geleden ben ik aan de slag gegaan voor een bedrijf dat bij ons in de stad was neergestreken. Ik had erg veel zin om weer aan het werk te kunnen gaan omdat ik al heel lang niets meer had uitgevoerd. Ik vond het dan ook zeer prettig om te horen dat ik was uitgekozen en ik ben daarom ook met veel plezier begonnen aan het werk. Ik kan u zeggen dat ik al heel snel de smaak te pakken had; ik wist heel veel klanten binnen te halen en ik zag precies waar de mogelijkheden lagen om weer meer klanten over te halen om zaken met ons te doen. Mijn baas was dan ook zeer tevreden over mij, totdat hij zich realiseerde dat hij mij veel te veel salaris had voorgeschreven. Ik had dit echter zwart op wit in het contract staan, dus ik was niet zomaar bereid om minder salaris te ontvangen. Mijn baas begon daarom allerlei vervelende dingen te verzinnen om mij maar weg te krijgen. Toen dit alles niet werkte, kreeg ik ontslag op staande voet. Ik had nooit verwacht ontslag op staande voet te kunnen krijgen en ik was dan ook verbolgen over deze manier van doen. Ik wist echter ook dat je niet zomaar ontslag op staande voet kunt krijgen en dus ben ik eens even op het internet gaan kijken naar wat ik hier allemaal kon vinden over ontslag op staande voet krijgen. Ik zag al heel snel dat er heel veel informatie beschikbaar was en dat was enerzijds fijn, ik wist dat je je ontslag op staande voet kon aanvechten, maar hoe ik dit zou moeten doen was mij een groot raadsel. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik misschien ook ergens advies kon inwinnen over ontslag op staande voet krijgen. Dat bleek het geval te zijn. Ik kon namelijk terecht bij de mensen van SociaalVerhaal. Deze site biedt een schat aan informatie voor mensen die, net als ik, ontslag op staande voet hebben gekregen. Ik kan u daarom ook van harte aanraden om een keer naar deze site te komen kijken wanneer u ook ontslag op staande voet heeft gekregen.

Ik vogelde hier uit hoe ik mijn ontslag op staande voet kon aanvechten

Wanneer je ontslag op staande voet krijgt, voel je je eerst heel erg vernederd, zeker wanneer dit ontslag geheel uit de lucht kwam vallen. Vandaar dat ik eerst ook niet meteen hulp heb gezocht, maar toen alles een beetje ingedaald was, heb ik de mensen van SociaalVerhaal.com gevraagd of zij iets voor mij konden betekenen. Hier werken namelijk mensen, geheel vrijwillig, om mensen die ontslag op staande voet hebben gekregen, of die met andere problemen te maken hebben gekregen, van advies te voorzien. Op die manier zie je al heel snel weer licht aan het eind van de tunnel schijnen. Ik ben daarom ook heel blij dat ik de mensen van SociaalVerhaal.com heb weten in te schakelen want zij hebben mij precies geboden waar ik naar op zoek was; hulp om mijn ontslag aan te vechten.

U kunt hier altijd terecht voor goed advies

Wanneer u ook hulp nodig heeft om uw ontslag of een andere kwestie aanhangig te maken, dan raad ik u SociaalVerhaal.com van harte aan. Hier kunt u namelijk:

  • meer informatie vinden over wat nu te doen
  • de mensen inschakelen die u van advies kunnen voorzien
  • uitleg vinden over wat wettelijk is toegestaan en wat niet

Ik heb heel veel aan SociaalVerhaal.com gehad en raad deze site dan ook aan iedereen aan.  


Comments are closed.