Bedrijven en Bedrijfsleven

Interim legal counsel            

maandag, 21-1-2019  

Het aannemen van een interim legal counsel kan voor veel bedrijven de beste oplossing zijn. In geval van een interim is er geen sprake van een standaard functie. Vaak moet er binnen korte tijd projecten of zaken uitgevoerd worden. Bedrijven willen dan iemand die direct in actie kan komen. Voor wie het niet nodig is om zich lange tijd te verdiepen in de zaken. Met een interim jurist weet u dat u een professional in huis haalt. Iemand die kennis van zaken heeft en al enige ervaring heeft binnen het juridische werkveld. Met deze ervaring kan deze persoon direct de openstaande zaken aanpakken. Zo voorkomt u dat zaken stil komen te liggen. De vraag is alleen waar u een deskundige interim legal counsel vandaan haalt? De organisatie T&P Legal is een bedrijf dat werkzaam is als bemiddelaar voor juristen en advocaten. Niet alleen hebben zij diverse deskundige kandidaten in de portefeuille, maar zij beschikken ook over een groot netwerk aan juridische kantoren. De recruiters van T&P Legal beschikken allemaal over kennis over het juridische werkveld en tevens over de ontwikkelingen die zich daarbinnen afspelen. Wanneer u als werkgever contact met ze opneemt voor het vinden van een interim legal counsel, dan zullen zij de tijd nemen met uw organisatie kennis te maken. Door een duidelijk beeld te schetsen, weten zij de geschikte kandidaat voor de positie te selecteren.

Interim legal counsel voor de werkgever

De naam T&P Legal verwijst al naar de tijdelijke aard voor een interim legal counsel. De T staat voor Temporary, waar de P verwijst naar Permanent. Het permanente kan betekenen dat uw interim jurist voor lange duur bij uw organisatie blijft werken, indien de samenwerking voor beide partijen bevalt. Voor die tijd is het nog de prioriteit om aan die geschikte interim legal counsel te komen. Mocht u nog nieuw zijn met het fenomeen interim, dan leest u op de website tplegal.nl wat u hierbij kunt verwachten:

  • Efficiënt selectieproces
  • Zelfstandige professionals
  • Geen grote tijd- of energie investering vooraf
  • Flexibele inzet variërend van 16 tot 40 uur per week
  • Dienstverband is snel opzegbaar of te verlengen

Met name de gering tijd en energie die u hoeft te spenderen is aantrekkelijk. Daarmee wordt alleen maar bedoeld dat de interim legal counsel direct mee kan draaien met de dagelijkse werkzaamheden. Wanneer u contact opneemt met T&P Legal, dan ontvangt u binnen 1 of 2 werkdagen een selectie van kandidaten. Wel kiest u uiteindelijk de jurist die geschikt is voor uw organisatie.

Geïnteresseerde kandidaten

Om werkgevers te voorzien van een interim legal counsel, hebben zij natuurlijk kandidaten in de portefeuille nodig. Kandidaten die in het bestand staan, kunnen om verschillende redenen daarin terecht zijn gekomen. Doordat zij zelf zonder werk zijn komen te zitten, doordat zij interesse hebben in een nieuwe uitdaging, of als starter in contact zijn gekomen met T&P Legal. Mocht u als jurist interesse hebben in een interim positie, dan kunt u hiervoor natuurlijk contact opnemen met T&P Legal. Op de website staan tevens de vacatures vermeld die via dit bureau binnen komen. Mocht het vacature aanbod u aanspreken, schrijf u dan in bij T&P Legal. Een baan als interim jurist is om veel redenen een uitdaging. Het is afwisselend en leerzaam. U kunt op meerdere plekken terecht komen en u leert flexibel te zijn in uw werkzaamheden. Juist de afwisseling houdt u scherp en zorgt ervoor dat uw eigen ontwikkeling in beweging blijft. U zult merken dat ook de bedrijven zeer enthousiast zijn bij het ontvangen van een jurist, die snel zaken kan oppakken die stil komen te liggen.


Comments are closed.