Nieuws

Kerstpakketten: de leukste aanbiedingen

dinsdag, 28-10-2014  

Ondanks dat de kerstperiode nog een tijdje duurt en het nog maar oktober is, willen wij u alvast attenderen op het feit dat het wel aan te raden is om u alvast te verdiepen in de aanschaf van kerstpakketten. En nu zult u zich misschien afvragen waar u dan het beste kunt beginnen. Er zijn natuurlijk talloze leveranciers die allemaal kerstpakketten leveren. Het is dan niet makkelijk om een knoop door te hakken en de beste prijs kwaliteit verhouding er tussen uit te pikken. Daarom helpen wij u graag een handje door aan te geven dat u bij Kerstpakketten XL aan het goede adres bent als u graag leuke kerstpakketten voor uw personeel aan wilt schaffen. Onze pakketten bevatten de leuke producten en hebben voor ieder wat wils. Op die manier weet u zeker dat elke werknemer blij wordt van het pakket. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? U wilt uw medewerkers toch ook graag blij maken met iets mooi voor kerst? Dan zit u bij ons op de goede plek. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij zijn van alle markten thuis en bieden voor elk soort bedrijf wel geschikte kerstpakketten aan. Kortom, bij ons weet u zeker dat u zult slagen. Wij grossieren in pakketten van de hoogste kwaliteit. Dat staat als een paal boven water. Twijfel daarom dus niet langer en laat vandaag uw keuze nog op ons vallen. Het is een feit dat u daar zeker geen spijt van zult krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is even een kijkje nemen op onze site. Daar vindt u namelijk ons verrassend complete assortiment op dit vlak. Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten als een nieuwe klant!

Wist u dat goede kerstpakketten helemaal niet duur hoeven te zijn

Het is een feit dat veel mensen denken dat topkwaliteit meteen ook hoge kosten met zich mee moet brengen. Dat zij erg diep in de buidel moeten tasten voor kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten met mooie artikelen. Dat kan soms ook wel zo zijn, maar bij Kerstpakketten XL is dit niet het geval. Wij bewijzen dat kwaliteit en een lage prijs hand in hand kunnen gaan. Wij houden de prijzen altijd laag en hierdoor kunt u al voor weinig geld een mooi kerstpakket bij ons gaan bestellen. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Ga daarom snel naar onze website en aanschouw ons grote aanbod op het gebied van kerstpakketten. U zult zeker versteld staan van hoe veel wij wel niet voor u in petto hebben. Aarzel daarom niet en breng een bezoekje aan www.kerstpakkettenxl.nl en bekijk wat wij voor u in de aanbieding hebben. Dit is altijd ontzettend veel, dus het is een goed idee als u er even de tijd voor neemt. Een greep uit ons aanbod van kerstpakketten is:

 • kerstvreugde
 • goed gezien
 • zilveren droom
 • bijzonder verlicht
 • gele topper
 • bomvolle trolley
 • lekker borrelen
 • en nog veel meer

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld dus u kunt er zeker van op aan dat uw keuze voor ons de juiste is. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, dan kunt u gerust onze bedrijfsfilm bekijken. Daarin ziet u namelijk hoe wij te werk gaan. Bij Kerstpakketten XL is werkelijk geen nee te koop. Wij hebben namelijk niet alleen Hollandse kerstpakketten, maar ook Italiaanse. Dat is ideaal voor als u uw personeel net even wat anders wilt geven dan een regulier pakket. Kortom, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bij ons hebt u het voor het uitkiezen

Wij gaan zoals u weet altijd met de tijd mee. Elk jaar spelen wij in op de wensen van de klant door hier onze kerstpakketten op af te stemmen. Op die manier hebt u altijd iets van deze tijd in handen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een duurzaam kerstpakket? Hierin zitten alleen maar verantwoorde, gezonde en biologische producten. Op die manier kunt u de meer bewuste medewerkers ook blij maken met iets van hun gading. En nu is het zo dat wij binnen deze productgroep ook weer een enorm ruim assortiment hebben. Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u aan het feit dat uw wensen centraal staan. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Hebt u enkele leuke kerstpakketten gezien op onze website, maar wilt u hier eerst wat meer informatie over hebben? Dan raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u te woord te staan. Zij weten precies hoe de vork in de steel zit en doen u daar graag kond van. Zij kunnen u alle informatie geven die u nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • u kunt ons even bellen, als u direct contact wilt hebben
 • ook kunt u ons een mailtje sturen met daarin uw vraag over een van de kerstpakketten
 • voorts hebt u de mogelijkheid om het contactformulier op onze site in te vullen

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!


Comments are closed.