Financiën en Verzekeringen

Kies voor Payrolling en bespaar je de nodige kopzorgen

donderdag, 30-3-2017  

Als werkgever is het leven al stressvol genoeg zonder salarisadministratie. Als je dan ook nog eens je hoofd moet breken over de salarissen van al je werknemers, dan kun je je nachtrust wel vergeten. Het is niet zozeer heel moeilijk om zelf de salarisadministratie bij te houden, het is meer dat het heel veel werk is. Daarnaast zijn er altijd complicaties. Je maakt bijvoorbeeld een rooster met verschillende werknemers die allen een x aantal uren moeten werken. Maar tijdens het werk is er natuurlijk wel eens iemand ziek. Misschien neemt iemand de dienst van de zieke over en dan heb je al een andere situatie dan je voorheen had bedacht. Als men dat vergeet door te geven, dan heb je alweer een probleem waar je extra aandacht aan moet besteden. Verder kan het ook gebeuren dat men iets eerder weggaat en dat de uren op papier niet overeenkomen met de daadwerkelijk gemaakte uren. Vaak zal je dan ook zien dat het rooster niet strookt met de werkelijkheid. Als je je enkel met de salarisadministratie bezig hoeft te houden, dan kun je dit soort kleine aanpassingen gemakkelijk doorvoeren. Sterker nog, het is leuk om dit te doen, want dan heb je tenminste een bezigheid. Maar als je naast de salarisadministratie ook nog 100 andere dingen aan je hoofd hebt, dan zijn zulke aanpassingen nooit welkom. Het is dan ook beter om de salarisadministratie uit te besteden via Payrolling. Als je namelijk gebruik maakt van Payrolling, dan neemt een extern bedrijf je alle zorgen uit handen betreffende de salarisadministratie. Niet alleen worden je werknemers via Payrolling uitbetaald, maar ook het arbeidscontract wordt opgesteld door het bedrijf dat de Payrolling verzorgt. Verder regelt het Payrolling bedrijf ook alles zodra mensen ziek zijn of in de ziektewet terecht komen. Zoals je kunt lezen zal je met een Payrolling bedrijf direct beter slapen, want heel veel stress wordt weggenomen. Je hoeft je immers niet met het salaris van al je individuele werknemers bezig te houden. Daardoor kun je ook makkelijker een fijne relatie opbouwen met je werknemers. Geld is namelijk vaak een bron van conflict. Dus als je geldkwesties volledig verwijdert uit de interacties met je werknemers, dan ontstaan er in ieder geval geen conflicten over geld.

Payrolling laat je natuurlijk doen door Repay HRM

Mocht je interesse hebben in Payrolling, dan is het verstandig om in zee te gaan met Repay HRM. Dit bedrijf houdt zich namelijk bezig met Payrolling en kan jou alle zorgen uit handen nemen betreffende de salarisadministratie. Je hebt bij Repay HRM in ieder geval te maken met de volgende voordelen:

  • 5,5 jaar flexibiliteit
  • Enkel de gewerkte uren
  • Geen risico bij ziekte
  • Geen salarisadministratie meer
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Deskundige helpdesk

Zoals je kunt zien betaal je alleen de gewerkte uren. Dus als iemand ziek is of met verlof gaat, dan neemt Repay HRM de kosten voor rekening. Je ontvangt voor deze uren dan ook geen factuur. Mocht je ergens tegen aanlopen, heb je advies nodig of wil je iets bespreken over de salarisadministratie, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de helpdesk. Deze is op werkdagen te bereiken van 8:30 tot 17:00 uur. Dus ook als één van je werknemers een vraag heeft, dan kun je zelf met de helpdesk bellen, maar je kunt het telefoonnummer natuurlijk ook gewoon direct aan je werknemer geven.

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten over Payrolling en de voordelen hiervan? Kom dan vooral eens langs op de website van repay.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en heel veel meer.


Comments are closed.