Nieuws

Klantenservice Eneco

dinsdag, 26-12-2017  

Het hebben van een goede en voordelige energieleverancier is erg belangrijk. Wil jij weten wat Eneco daarin voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact op met de klantenservice van Eneco. Veel over hun producten en diensten kun je natuurlijk al wel op hun website vinden, ze hebben daar natuurlijk informatie staan over wat zij doen, waarvoor jij bij hen terecht kunt. Maar het kan zijn dat jij hier nog een vraag over hebt. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat de tarieven nog niet helemaal duidelijk zijn en dat jij graag wilt weten hoe deze voor jou uit zouden pakken. De medewerkers van de klantenservice bij Eneco vertellen jou daar graag meer over. Ook kunnen zij jou alles vertellen over de mogelijkheden die jij bij hen hebt om duurzaam in te kopen, mocht dit voor jou ook een belangrijk aspect zijn bij de keuze van een energieleverancier. Voor zowel de levering van gas als stroom kun je bij hen terecht en dat is natuurlijk wel zo handig, dan hoef jij hier niet per se verschillende contracten voor af te sluiten. De klantenservice van Eneco vertelt jou graag meer over de verschillende contracten die zij te bieden hebben.

Als klant klantenservice Eneco bereiken

Niet alleen als je overweegt om bij hen klant te worden, maar zeker als je dat al bent heb je af en toe contact met de klantenservice van Eneco nodig. Dit kan om verschillende redenen zo zijn. Zo kan het natuurlijk een keer gebeuren dat er een stroomstoring is bij jou in de buurt. Graag wil je dan weten wat hiervan de oorzaak is en hoe lang het gaat duren voor het probleem weer verholpen is. Een andere reden om de klantenservice van Eneco te benaderen, is als je een rekening hebt ontvangen die in jouw ogen niet correct is. Ook kan het natuurlijk gebeuren dat jij gaat verhuizen en dat je graag wilt weten hoe je dit aan moet pakken. Moet je nu je oude contract op je oude adres afsluiten en vervolgens weer een nieuwe aanvragen op je nieuwe adres? Of kan deze gewoon overgezet worden? En wat als jij vindt dat jouw maandtarief te hoog of te laag is vastgesteld, kan dit nog gewijzigd worden? Dit zijn allemaal vragen die je natuurlijk uitstekend voor kunt leggen aan de klantenservice van Eneco.

Verschillende contactmogelijkheden

Nu is het natuurlijk zo dat je verschillende opties hebt als jij de klantenservice van Eneco wilt contacteren. Je kunt hen bijvoorbeeld mailen of een brief sturen en ook via sociale media kun je met hen in contact komen. En daarnaast heb je als klant natuurlijk ook nog een beveiligde persoonlijke omgeving waarin je verscheidene zaken zelf kunt regelen. Maar voor veel mensen is bellen toch nog steeds de optie die de voorkeur heeft en dat is begrijpelijk, vanwege het zeer directe contact dat je dan hebt. Je moet dan alleen natuurlijk nog wel even het goede telefoonnummer hebben van de klantenservice van Eneco. Wat is nu het juiste nummer? Het is goed om te weten dat zij over verschillende nummers beschikken, voor bijvoorbeeld:

  • zakelijke klanten
  • grootzakelijke klanten
  • consumenten
  • duurzaam ondernemen
  • overige vragen

Al deze verschillende telefoonnummers vind je heel handig op een rijtje op de webpagina van De Klantenservice. Deze mensen hebben van verscheidene bedrijven alle helpdesk gegevens op een rij gezet, zodat jij gemakkelijk kunt vinden hoe jij ze kunt bereiken. Dat is natuurlijk wel zo handig, zo hoef je nooit meer naar dergelijke gegevens te zoeken! Wil jij in contact komen met de klantenservice van Eneco, dan vind je de nodige gegevens hiervoor dus bij http://deklantenservice.nl/!


Comments are closed.