Bedrijven en Bedrijfsleven

Laat kerstballen bedrukken voor je eigen bedrijf

zondag, 2-9-2018  

Ik heb een eigen bedrijf en ik vind het altijd mooi om iets leuks te doen voor mijn werknemers. Het einde van het jaar naderde en ik besloot om deze keer de feestdagen goed te vieren en ik wilde een mooie kerstborrel organiseren. Daar hoort uiteraard goede versiering bij, dus ik ging online onderzoek doen. Toen stuitte ik op een site waarbij kerstballen bedrukken tot de mogelijkheden behoort. Daar werd ik helemaal blij van, hoe leuk is het om persoonlijke kerstballen te laten maken? Ik had er eigenlijk nog nooit over nagedacht dat kerstballen bedrukken iets is om zelf te regelen. Maar ik was op de site van JM Promotions beland en hier bleek dat kerstballen bedrukken helemaal niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn. Dus ik heb eens goed gekeken naar alle mogelijkheden en andere mensen die ik sprak waren erg blij met JM Promotions en de service die dit bedrijf te bieden heeft. Toen werd ik over de streep getrokken en ik wilde kerstballen bedrukken om hiermee tijdens onze kerstborrel de bomen te versieren. Dat leek me niet alleen heel gezellig staan, maar kerstballen bedrukken heeft natuurlijk ook een promotionele functie…

Kerstballen bedrukken doe je bij JM Promotions

Wil je je bedrijf op een goede manier in de kijker spelen, dan zul je creatief moeten zijn. En kerstballen bedrukken vind ik een hele mooie manier om een uniek product te creëren dat niet alleen origineel is, maar ook een functie heeft. Dan kunnen mensen het waarderen en vergroot je de kans dat ze het ook daadwerkelijk gaan gebruiken. En dat is natuurlijk wat je wil. Daarom besloot ik niet alleen dat kerstballen bedrukken goed was om het kantoor mee te versieren, maar ik wilde extra ballen laten maken om uit te delen aan klanten, andere bezoekers op kantoor. Deze zouden op allerlei manieren goed van pas kunnen komen en een prachtige manier om met Kerst ook je bedrijf te promoten. Gelukkig had ik veel goede verhalen gehoord over JM Promotions, dus ik wist gelijk waar ik het product wilde laten maken. En dat is me zeer goed bevallen, om meerdere redenen kan ik iedereen aanraden om met JM Promotions in zee te gaan:

  • Excellente service
  • Behulpzame medewerkers
  • Vriendelijke prijzen
  • Groot assortiment met veel mogelijkheden

JM Promotions heeft zo veel te bieden

Ik vind het heel belangrijk dat een bedrijf goede service verleent. Ik had bij het kerstballen bedrukken bijvoorbeeld een vraag, dan is het fijn dat je ze gewoon kunt bellen en dat ze je ook daadwerkelijk de hulp bieden die jij nodig hebt. En dat is bij dit bedrijf zeker het geval. Ga naar jmpromotions.nl en dan zie je snel hoeveel producten en diensten zij aanbieden. Als je je bedrijf wil promoten met goed materiaal, is dit echt een heerlijke plek om te shoppen. Ga je voor displays, drukwerk, relatiegeschenken of zomerartikelen? Check de site en kijk vooral wat je aanspreekt. Voor wat voor gelegenheid wil je het materiaal gebruiken, wat is de doelgroep? Wat is je budget en wat vind je simpelweg leuk en mooi om uit te delen? Dit zijn allemaal vragen voor jezelf om even de tijd voor te nemen om te beantwoorden. Ik kan niet anders zeggen dan dat de kerstballen een groot succes waren. De kwaliteit was zeer goed, het zag er prachtig uit op kantoor en zowel de medewerkers als zakenrelaties vonden het een heel leuk cadeau. Inmiddels ben ik bezig met promotiemateriaal voor de zomer en daarvoor klop ik zeker opnieuw aan bij JM Promotions.


Comments are closed.