Cursus en Opleidingen

Leer zelf beleggen in vier simpele stappen

donderdag, 17-1-2019  

Beleggen kan een interessante manier zijn om uw geld ergens in te investeren. Echter heeft u wellicht geen idee waar u moet beginnen. Leer zelf beleggen via het internet, zodat u direct alle handvatten heeft om te starten. Leer zelf beleggen door het gewoon te doen, maar u kunt hier ook een stappenplan bij volgen of zelfs een cursus volgen. Zelflerenbeleggen.com biedt u deze handvatten. Dus leer zelf beleggen, zodat u de nodige kennis heeft. Wij leggen u graag uit hoe u ons stappenplan kunt volgen voor zelf leren beleggenof hoe u in contact kunt komen om onze cursus ‘leer zelf beleggen’te volgen.

Leer zelf beleggen met inzicht en software

Leer zelf beleggen. Het kan in het begin lastig zijn, zeker zonder de juiste handvatten zijn de verschillende cijfers en grafieken vaak lastig te ontcijferen. Wanneer u het stappenplan op onze website volgt, is uw kans op winst echter vele malen groter. Ervaren beleggers maken immers ook vaak gebruik van een bepaald stappenplan wanneer zij een positie openen. Dit zorgt voor structuur, waardoor u sneller kunt handelen en een strategie hebt om op terug te vallen. Dit zijn de vier stappen:

  • Software downloaden
  • Aanleiding vinden voor de positie
  • Positie openen
  • Positie sluiten

Wanneer u wilt beginnen met online beleggen, heeft u een beleggingsprogramma nodig. Wij maken gebruik van Plus500, welke een van de beschikbare brokers is. Wanneer u de software heeft gedownload, kunt u kiezen voor de demoversie en leer zelf beleggen. Of ga direct met de echte versie aan de slag. Wanneer u kiest voor de demoversie, krijgt u 50.000 euro oefengeld, zodat u geen risico’s loopt. Leer zelf beleggen door inzicht te krijgen in een goede aanleiding voor de positie. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken over uw belegging. Deze zijn vaak te vinden in nieuwsberichten, waarin de financiële situatie van een bedrijf omschreven staat. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u een positie openen door geld in te leggen. Het bedrag kunt u hierbij zelf kiezen, startend vanaf 100 euro. Daarnaast is het verstandig om vooraf te bepalen wanneer u de positie sluit. U kunt ervoor kiezen om bepaalde punten in te stellen waarop u wilt dat de positie sluit. Dit kunt u doen door een bepaald winst- en verliespunt in te stellen, waarbij de positie gesloten wordt als dit punt is bereikt. U kunt op deze manier nooit meer verliezen dan u hebt ingesteld. Naast dit stappenplan is het ook mogelijk om onze cursus beleggen te volgen. Zo leert u zelf beleggen in slechts 15 minuten en direct starten door een goede aanleiding te vinden om uw positie te openen.

Wij geven u de handvatten voor verstandig beleggen

Zelflerenbeleggen.com is het adres waar u moet zijn als u wilt leren beleggen. De website is opgezet door AdsVentures Internet Media B.V., een online marketing onderneming. Wij hebben jarenlange ervaring op de markt, waardoor wij u in een paar simpele stappen kunnen leren hoe u het beste kunt beleggen. Hierbij hanteren wij een stappenplan, die gebaseerd is op ervaringen van ervaren beleggers. Daarnaast bieden wij een korte cursus waarin wij u alles kunnen bijbrengen om op een verstandige manier om te gaan met uw geld. Daarnaast bieden wij ook verschillende nieuwsartikelen aan op onze website, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft. Wij kunnen u hier altijd bij adviseren. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of behoefte aan advies bij uw eerste belegging? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://leerzelfbeleggen.com.


Comments are closed.