Nieuws

Meer uit je werk halen met de IPMA D training

vrijdag, 16-12-2016  

Werk jij als projectmedewerker? Dan wil je natuurlijk iedere dag het beste uit jezelf halen. Je hebt in je carrière waarschijnlijk al de nodige uitdagingen gehad. Hoe heb je die afgehandeld en hoe voelde je je aan het einde van zo’n uitdaging? Iedere projectmedewerker herkent vast dat hij of zij altijd streeft naar het beste. Dit is vast ook de reden waarom jij ooit als projectmedewerker begonnen bent. Veel mensen die binnen een soortgelijke functie werken merken dat ze zich snel vervelen en door de verschillende projecten waar je als projectmedewerker mee bezig bent, kun je die verveling op afstand halen. Dit wil echter nog niet zeggen dat je ook alles uit je functie haalt wat erin zit. Streef jij altijd naar de beste resultaten? Start dan vandaag nog met de IPMA D training. Hiermee leer je nog beter functioneren en ook om te reflecteren op je competenties. Waarom kies je voor deze training?

  • Uitgebreide online leeromgeving
  • 70% slaagt gegarandeerd
  • Gericht op jouw professionalisering
  • Trainers uit de praktijk
  • Interactieve training

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die de IPMA D training je te bieden heeft.

Pas de IPMA D training toe in de praktijk

Wanneer je een speciale training gaat volgen om je functioneren te verbeteren, dan is het natuurlijk van belang dat de theorie die je aangeboden krijgt goed toepasbaar is in de praktijk. De trainers die jij krijgt tijdens je IPMA D training zullen daar zeker voor zorgen. Alle trainers hebben zelf de nodige praktijkervaring en kunnen je dus precies vertellen hoe jij de kennis die je toegereikt krijgt in de praktijk kunt gebruiken. Omdat projectmedewerkers in allerlei vakgebieden werken is het soms lastig om de theorie echt toe te spitsen op een specifiek vakgebied. Echter door de verschillende soorten deelnemers waar de toch al kleine groepen uit bestaan, kun je wel een hoop meer leren. Een projectmedewerker uit een ander vakgebied dan jij kan je hele andere inzichten bieden en dat brengt jou weer verder binnen je eigen functie. De IPMA D training levert je dus veel meer dan alleen maar theorie. Je kunt gebruik maken van de uitgebreide leeromgeving waar je nog meer kennis op kunt doen. De IPMA D training bestaat uit 4 dagen opleiding die om de twee weken plaats vinden. Tijdens die twee weken heb jij dus de tijd om de online leeromgeving te verkennen. Je kunt hier nog tot zes maanden nadat de opleiding is afgerond terecht. Dat is handig voor als je iets wilt opzoeken.

Vervolgmogelijkheden voor de IPMA D training

Na het volgen van de IPMA D training ben jij er klaar voor om je te certificeren. Deze training bereid jou goed voor op het IPMA D examen en 70% slaagt hiervoor in een keer. Er is dus een hoog slagingspercentage. Na het afleggen van dit examen ben jij er dus helemaal klaar voor om de volgende stappen in jouw carrière te maken. Heb jij voldoende ervaring op dit gebied opgedaan? Dan kun je ook de training volgen voor projectmanagers, IPMA C. Je kunt deze eventueel verkort volgen als je dat wilt. Binnen deze training wordt er nog dieper ingegaan op de stof en natuurlijk leer je meer dingen die specifiek binnen jouw functie als projectmanager aan de orde komen. Je kunt ook kiezen voor de Leergang Advanced project- en verandermanagement. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je hebt met het volgen van de IPMA D training? Neem dan vandaag nog contact op met Van Aetsveld Academy. Zij vertellen je graag meer over de opleiding.


Comments are closed.