Nieuws

ons lab recruitment team helpt u aan de perfecte kandidaat

donderdag, 18-5-2017  

Wij doen aan lab recruitment in de zin dat wij op zoek zijn naar aanstormend talent voor u als werkgever. U kunt zich natuurlijk direct aanmelden als bedrijf als u onlangs bent gestart of al een tijd in deze markt werkzaam bent. We faciliteren voor u de mogelijkheid om afgestudeerden zoals laboranten of ingenieurs maar ook studenten die een andere studie binnen de life sciences hebben afgerond te rekruteren. Onder deze studies vallen onder andere medicijnen, geneeskunde, biologie en alle verdere specialisaties. Als u onlangs bent afgestudeerd dan zit u waarschijnlijk verlegen om werk, tenzij u bij het bedrijf waar u stage hebt gelopen direct aan de slag kunt. Ons lab recruitment team zoekt naar gedreven mensen die graag in een laboratorium willen werken om bijvoorbeeld onderzoek te doen naar nieuwe medicatie en naar de ontwikkeling van nieuwe geneesmethodes. We richten ons als lab recruitment team op bedrijven in heel Europa die op zoek zijn naar personeel die houden van een uitdaging. Is uw bedrijf werkzaam in de farmaceutische industrie? Of ontwikkelt, innoveert en/of produceert u medisch apparatuur? Verricht u onderzoek naar methodes voor schonere energieopwekking? Vanaf de ontwerptafel tot aan de bezorging van het pakketje bij uw klanten, dit hele traject vraagt om expertise. Dus het is geen wonder dat u enkel de slimste mannen en vrouwen in Nederland en daarbuiten in dienst wilt nemen. Dankzij onze website sire-search.com kunt u nu een advertentie plaatsen. We gaan als lab recruitment team vervolgens op zoek binnen onze database naar de vele werkzoekenden die hun cv bij ons hebben ingediend. Tevens zijn we continu voor u op zoek naar mensen die onlangs in deze branche werkloos zijn geraakt of zijn afgestudeerd. We brengen hen graag met u in contact.

Via onze lab recruitment vindt u uitstekend personeel

Er zijn heel wat gespecialiseerde bedrijven op zoek naar hoogopgeleid personeel in Europa. U kunt als bedrijf op diverse manieren reclame maken en proberen om personeel te werven. We denken bijvoorbeeld aan grote openbare jaarbeurzen en evenementen maar die zijn er natuurlijk maar een paar keer per jaar in uw regio. U moet misschien erg ver reizen of vertegenwoordigers naar jaarbeurzen over de grens sturen. Dat gaat u erg veel geld kosten. U kunt zich aanmelden bij een groot uitzendbureau. Maar de kans dat ze een speciaal lab recruitment team hebben is nihil. Gaat u daarom met ons lab recruitment team in zee want op onze website vindt u in dit hele continent interessante cv’s van gemotiveerde mensen die maar al te graag bij u willen werken. En mocht het vandaag een beetje tegenvallen qua aanbod, dan kan dat morgen een heel ander verhaal zijn. Vergeet daarom niet om onze website te bookmarken zodat u een paar keer per week naar het vernieuwde aanbod kunt kijken. U kunt ons tevens via de sociale media op de voet volgen. Like ons op Facebook, volg ons via Twitter en voeg ons toe op Linked in om niets meer te missen. Dankzij de eenvoudige zoekbalk kunt u direct op zoek naar personeel dat aan uw eisen voldoet.

Ons team werkt binnen de Life Sciences

Plats vandaag nog uw advertentie op onze website, het kost u slechts 349 euro. Onze lab recruitment garandeert u vervolgens:

  • Uw vacature wordt door 50.000 werkzoekenden bekeken per maand.
  • Het wordt door een miljoen professionals gedeeld via hun sociale media.
  • Het wordt tevens gedeeld op minstens 90 vacaturebanken door heel Europa.
  • Dus u zult dankzij deze voordelige optie erg snel de professionals vinden die u nodig hebt om uw team sterker mee te maken.
  • Lees ook : Recruitment & Executive Search, Vacancy Posting, CV-Database – SIRE Life Sciences®


Comments are closed.