ICT en Techniek

Onze cursus online marketing verhoogt uw rendement

maandag, 26-1-2015  

Ondernemers opgelet. Herkent u zich in een van de volgende uitspraken? U bent ondernemer met een goed lopend bedrijf maar u heeft de laatste jaren geen groei meer doorgemaakt. U heeft een website die vindbaar is, maar u moet het vooral hebben van uw vast klantenkring die u door de jaren heeft opgebouwd. U merkt de laatste tijd dat er steeds meer klanten toch overstappen naar andere bedrijven en u bent niet direct in gevaar maar ziet wel in dat er iets moet veranderen. Klinkt dit u bekend in de oren? Dat is een cursus online marketing misschien een goed idee. Want in onze cursus online marketing behandelen wij alle zaken die u nodig heeft om als bedrijf online succes te hebben. Als ondernemer kunt u niet meer zonder website. Negentig procent van alle bedrijven begeven zich op internet en de meeste van deze bedrijven zijn zich goed bewust van de importantie van online zaken doen en het vindbaar zijn in de zoekmachines. Een volgende situatie is: u bent starter. U heeft een briljant idee en wilt hier zo snel mogelijk mee aan de slag. U bent bevlogen en enthousiast en heeft het idee dat uw bedrijfsplan zeer haalbaar is en dat er voor uw product of de dienst u wilt leveren genoeg vraag is. Herkent u zich hierin? Roep uzelf dan tot de orde en schrijf u in voor een cursus online marketing want dan zal u voorbereid beginnen en dat zorgt er voor dat u veel beginnersfouten niet zult maken. Internet is een platform dat parallel loopt aan de realiteit. Maar het hebben van een website en het voeren van een bedrijf online, kent wel andere regels. Mensen van de oude stempel moeten dan ook flink wat flexibiliteit aan de dag leggen als ze een bedrijf dat jarenlang prima functioneerde willen ombuigen tot een online business. Deze mensen zijn bij ons op het juiste adres voor een cursus online marketing. Waar gaan wij allemaal mee aan de slag bij een cursus online marketing?

Cursus online marketing beginnersfouten

Een van de meest voorkomende beginnersfouten die wij zien is dat mensen te breed inzetten. Ze hebben een idee en zijn zo ontzettend enthousiast dat ze geen armzwaai meer maken. Ze willen alles en ze willen het meteen. Dit enthousiasme heeft echter een keerzijde want zonder het kiezen van een goede en duidelijke doelgroep of niche, zal u juist het tegenovergestelde effect bereiken. Neem contact met ons op en schrijf u dus in voor een cursus online marketing want alle zaken zullen aan bod komen die belangrijk voor u zijn om voorbereid aan de start te verschijnen. Onze cursus bestaat uit een vier blokken. De cursus duurt drie weken waarin uw eigen business als leidraad wordt genomen en niet een hypothetische business. Heeft u geen eigen bedrijf, dan vragen wij om een idee te formuleren en dit te gebruiken. Iedere week vragen wij aan u om een rapport op te maken waarin u ons op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen. U leert op die manier niet alleen inzichten te verwerven maar u leert deze ook om te zetten in taal. Alles komt tijdens de cursus online marketing aan de orde. Het voeren van campagnes, het opbouwen van de website, linkbuilding, AdWords en nog veel meer zaken. U zult tijden de cursus te maken hebben met onze expert op het gebied van online marketing. De man met bakken ervaring en dan hebben we het over niemand minder dan Rick Schlepers. Rick heeft vele jaren ervaring met het adviseren van startende ondernemers en het verzorgen van cursussen waarin hij geen imperfecties in stand houdt. Hij werkt er continue aan om zijn programma aan te scherpen en dat is dan ook de reden dat u op ieder moment een cursus online marketing kunt volgen.

Cursus online marketing: hoe, wat en waarom?

Het hoe, wat en waarom van de cursus online marketing is tamelijk evident. De eerste vraag ‘hoe?’ is simpel. U schrijft zich namelijk gewoon online in voor de cursus online marketing bij Saxion. De tweede vraag kwam natuurlijk al aan de orde. Wat? Het antwoord is de beste cursus online marketing die u zich maar kunt wensen en voor iedereen die meer rendement wil halen uit zijn bedrijf door het voeren van een goede marketing online. De laatste vraag ‘waarom?’ is tevens simpel te beantwoorden. Als u als ondernemer een bedrijf opstart, dan wilt u daarmee succes hebben. U wilt – met andere woorden – dat het lukt en dat het slaagt. Dat slagen zal sneller lukken als u bij ons een cursus volgt omdat u dan voorbereid aan de start verschijnt. Als u meer wilt weten over het inschrijven of de kosten die zijn verbonden aan de cursus, dan mag u op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u dan graag verder. Zorg ervoor dat u de voorbereid aan de slag gaat. Daar draait het allemaal om namelijk! Wij nodigen u van harte uit om onze cursus te volgen en verzekeren u van het feit dat u kennis zal vergaren waar u een leven lang plezier van zult hebben.


Comments are closed.