Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze inspirerende interieur ontwerper in Rotterdam

donderdag, 13-12-2018  

Graag willen we onze lovende woorden uiten over onze inspirerende interieur ontwerper in Rotterdam, die ons heeft geholpen met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Een paar maanden geleden hebben mijn zakelijk partners en ik besloten dat we wilden verhuizen naar Rotterdam en we hadden hiervoor een leuk kantoor gevonden. We waren erg te spreken over de ruimte, maar de inrichting was hopeloos verouderd. We zagen het echter niet zitten om zelf met het interieur aan de slag te gaan en daarom hebben we Versteegh Design in de arm genomen als interieur ontwerper in Rotterdam. We hebben hiervoor een selectieprocedure gehouden en voor ons waren een aantal zaken doorslaggevend.

  • De werkwijze
  • Eerder opgeleverd werk
  • De prijs

Daarnaast sprak de inhoud van www.versteegh-design.com ons aan. Versteegh Design is toen aan de slag gegaan als onze interieur ontwerper in Rotterdam, waarbij we enkel hebben aangegeven wat voor organisatie we zijn en wat we voor ogen hadden voor onze bedrijfsruimte. Daarmee kon een ontwerp gemaakt worden en dat zou aan ons gepresenteerd worden.

Een zeer creatieve interieur ontwerper in Rotterdam

Versteegh Design heeft ook bij het ontwerp van ons interieur bewezen erg creatief te zijn en veel oog te hebben voor details en functionaliteit. Als interieur ontwerper in Rotterdam zijn zij reeds enige tijd actief en ze hebben daarbij hun dienstverlening zo ingestoken dat ze mee kunnen gaan met de innovativiteit van de stad Rotterdam. Wij hebben juist vanwege deze reden voor Rotterdam als standplaats gekozen en de gehele uitstraling van deze stad spreekt ons erg aan. De moderne architectuur, waar ons nieuwe bedrijfspand ook onder valt, is heel inspirerend. Dit moest dus ook in ons interieur gereflecteerd worden. Versteegh Design heeft toen een ontwerp gemaakt en daarvan waren wij zeer onder de indruk. Het industriële ontwerp van het pand werd goed gereflecteerd in het ontwerp, waarbij functionaliteit werd gereflecteerd met luxe en innovatie. We hebben enkel onze interieur ontwerper in Rotterdam gevraagd een extra kleur toe te voegen om een jongere vibe te creëren en dat was absoluut geen probleem. Toen is Versteegh Design aan het werk gegaan en daar hebben wij vrij weinig van mee gekregen, omdat wij in ons oude pand bezig waren met onze projecten. Juist omdat we er weinig bij aanwezig zijn geweest was het heel erg fijn hoe zorgvuldig we op de hoogte zijn gehouden van het hele proces dat Versteegh Design heeft doorlopen. Ze hebben ons telkens netjes gerapporteerd en verteld over de voortgang. We hadden daarnaast een budget met hen afgesproken dat ruimschoots voldoende moest zijn en ook over de financiën zijn we steeds op zeer professionele wijze ingelicht. We hebben tussentijds een bezoek gebracht om te kijken hoe de vorderingen eruit zagen en het was opmerkelijk hoe opgeruimd en schoon gewerkt wordt. De basis van het interieur was toen in een vergevorderd stadium, waarbij het plafond, alle muren en de vloer zo goed als klaar waren. Ook had onze interieur ontwerper in Rotterdam geregeld dat alle elektra was aangelegd voor de innovatieve installaties die we zouden laten aanbrengen in ons pand.

We hadden ons geen beter interieur kunnen wensen

Met de inrichting die onze interieur ontwerper in Rotterdam heeft aangebracht zijn we uitermate tevreden. Wat we heel prettig vinden is dat er goed geluisterd is naar onze wensen voor onze werkruimtes. We hebben prachtige meubelen, waaraan we goed kunnen werken, maar waarbij we ook heel stijlvol cliënten kunnen ontvangen. Daarnaast is er ook ruimte gebleken voor onze wens om royaal om te gaan met groene planten in de ruimtes. We hadden ons geen beter interieur, maar ook geen betere interieur ontwerper in Rotterdam kunnen wensen.


Comments are closed.