Nieuws

Op zoek naar de finishing touch voor je outfit? Een pochet!

woensdag, 4-3-2015  

Vandaag de dag besteden steeds meer mannen tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging – een netjes getrimde baard of snor, een goed geknipt kapsel, een lekker luchtje – of de kleding: het oog wil ook wat en mannen hebben dat goed begrepen. Het is tegenwoordig heel normaal dat ook de heren nadenken over wat ze willen uitstralen naar de buitenwereld toe; zowel in hun persoonlijke leven als op het werk. Een eerste indruk is immers niet snel vergeten en het voorkomen speelt daarin nu eenmaal een grote rol. Het is een manier om aan te geven bij welke groep mensen je hoort of graag wilt horen, of juist niet! Door juist te kiezen voor kleding waarmee je je kunt onderscheiden van anderen maak je een gedurfd statement over wie je eigenlijk bent. Dat kan bijvoorbeeld door iets heel groots en kleurrijks, maar ook door een klein maar veelzeggend detail. We kunnen het dan hebben over een stropdas, sokken, schoenen, een riem, horloge, of bijvoorbeeld een pochet. Wellicht associeer je een pochet met oude heren die voorkomen in programma’s zoals Hoe heurt het eigenlijk?, maar een pochet is al lang niet meer voorbehouden aan de stijlbewuste baby boomer met een paar miljoen op de bank. Nu klassieke stijlen zowel in de professionele kledij als in de casual sferen weer aan populariteit winnen, kan ook de jonge, modebewuste man met een eigenzinnige smaak heel goed gebruik maken van de klassieke charme van een pochet in de borstzak. Natuurlijk kan dit heel goed als onderdeel van een kostuum, maar ook in een meer casual outfit in de dandy stijl zal een pochet zeker niet misstaan. Het zal misschien even zoeken zijn naar goede manieren om een pochet te dragen. Daarin is het misschien een goed idee om eens op het internet rond te neuzen naar de verschillende mogelijkheden. Onze zoektocht deed ons bijvoorbeeld belanden op een hele nuttige website, namelijk: http://www.mightygoodman.nl/nl/english-fashion-pochet-lichtblauw-floral.html. Mighty Good Man specialiseert zich in allerlei kledingstukken en accessoires die een stijlvolle man graag gebruikt om goed voor de dag te komen. Eén daarvan is natuurlijk een pochet. Wat fijn is aan deze website, is dat je kunt kiezen uit een ruim assortiment, maar ook allerlei voorbeelden aangeboden krijgt die je kunt gebruiken als styling advies. Doordat het hier een webshop betreft, heb je dan ook meteen de mogelijkheid om het pochet van jouw keuze online aan te schaffen. Hieronder zetten we nog meer eigenschappen van deze website op een rijtje.

Pochet online kopen

Zoals gezegd is een pochet online kopen een goede optie. Je kunt rustig rondneuzen zonder opdringerige verkopers of verkoopsters, maar krijgt wel advies over de verschillende manieren waarop je deze accessoire kunt dragen en combineren. Mighty Good Man heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Voor de overzichtelijkheid zetten we die hieronder voor je op een rijtje:

  • ruim assortiment
  • mooie weergave
  • gemakkelijk betalen
  • snelle verzending
  • retourneren binnen 14 dagen

Een voordeel van deze website is dat je de keuze hebt uit veel verschillende materialen, maten, prints en kleuren, of je nu op zoek bent naar bretels, een stropdas of een pochet. Je kunt daardoor veel verrassende combinaties maken en je echt onderscheiden met de accessoires van jouw keuze. Met een klein detail kun je zo een grote indruk maken. Wees gewaarschuwd: deze website kan de kooplust behoorlijk bevorderen. Het ontwerp is mooi en je kunt de artikelen op de prachtige kleurenfoto’s vanuit verschillende hoeken en op diverse outfits bekijken. Zo zie je bijvoorbeeld hoe een lichtblauw pochet met bloemetjes mooi samengaat met een stemmig lichtgrijs pak, maar ook met een gedurfder felblauw colbertje. Wie krijgt daar nu geen inspiratie van? Als de koopdrift is aangewakkerd, hoef je niet lang te wachten totdat je kunt pronken met jouw hagelnieuwe pochet. Je betaalt snel en gemakkelijk en doorgaans staat de postbode of pakketbezorger al binnen 48 uur bij je op de stoep. Is je aankoop toch niet helemaal naar je zin? Dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen terug te sturen. Je kunt je er dus nauwelijks en buil aan vallen!

De kers op de taart

Zoals we eerder al zeiden kan een klein detail een groot verschil maken als het om outfits gaat. Een goed gekozen pochet kan bijvoorbeeld door zijn sprankelende kleur of kekke printje de kleuren van je andere kleding heel sterk ophalen. Een net pak wordt zo binnen no time een heel stuk frisser en speelser, terwijl een casual outfit er opeens een stuk gekleder uit kan zien met een pochet als finishing touch. Je kunt er creatief mee omspringen als je wilt, want als je kiest voor een wat groter pochet kun je deze in verschillende vormen vouwen. Het is de ware kers op de taart die je outfit heet! Een ander voordeel van zulke kleine, gedurfde keuzes is dat je mensen mooi een gelegenheid geeft om je aan te spreken. Moet je netwerken? Ben je op zoek naar een partner? Overweeg dan eens om een pochet in je borstzak te steken en je hebt geen openingszin meer nodig. Iedereen is altijd op zoek naar een talking point en zo’n leuk accessoire is nu eenmaal een veilig onderwerp om een gesprek mee te beginnen. Niet overtuigd? Er is maar een manier om erachter te komen wat een pochet voor jou kan doen. Probeer het nu.


Comments are closed.