Financiën en Verzekeringen

Op zoek naar een gebruikersvriendelijk factuur programma?

zaterdag, 22-6-2019  

Makkelijk en snel facturen en offertes maken doet u met het factuur programma van FaktumFactuur.nl. Met dit programma kunt u ook pakbonnen, orderbevestigingen en herinneringen maken en versturen. Het is met dit factuur programma eenvoudig om uw facturen direct (digitaal) per e-mail te versturen. Verder vindt u een duidelijk overzicht op al uw documenten en het gehele facturatie proces. Faktum Factuur maakt uw administratie sneller en makkelijker. Voor uw gemakt is er een gecentraliseerd beheer van al uw klanten en artikelen. Uiteraard kunt u uw factoren opmaken naar wens met uw eigen huisstijl. Er is een ruime keuze uit diverse factuur opmaak sjablonen met meerdere stijlvariaties. Het factuur programma van Faktum Factuur is de meest gebruiksvriendelijke facturatie-oplossing. De software is ontworpen en ontwikkeld voor eenvoudig gebruik; zelfs voor anti-computer gebruikers.

Functies van het factuur programma

Het factuur programma van Faktum Factuur heeft verschillende gebruikersvriendelijke functies. Elk van de functies wordt op de website van Faktum Factuur nog verder toegelicht. De verschillende functies van het factuur programma van Faktum factuur zijn:

 • U kunt professionele facturen maken en beheren met slechts een paar klikken.
 • Offertes, welke een belangrijk moment van contact tussen u en de klant zijn, kunt u in een oogwenk opstellen.
 • Persoonlijke en professionele pakbonnen maken is heel gemakkelijk met dit factuur programma.
 • Ordebevestigingen zijn snel en gemakkelijk met enkele klikken aan te maken.
 • Herinneringen versturen over bijvoorbeeld betalingstermijnen is ook mogelijk met het programma van Faktum factuur.
 • U kunt direct een PDF via e-mail versturen. 
 • Met een factuur sjabloon kunt u uw eigen opmaak van de facturen bepalen.
 • Klanten en contact kunt u overzichtelijk houden met behulp van het klantenbeheer-systeem.
 • Alle producten en diensten kunt u makkelijk opslaan en beheren met Faktum Factuur.
 • De data import/export functie maakt het gemakkelijk om facturen, offertes en creditnota’s via e-mail te versturen.
 • Gratis support via telefoon en e-mail.
 • Video demonstraties en -trainingen zijn inbegrepen.
 • Flexibele instellingen zorgen ervoor dat u eenvoudig de standaard (lokale) BTW-configuraties kunt aanpassen aan uw eigen behoefte.
 • Automatische Back-ups.
 • Automatische Software Updates van het factuur programma.


Support van Faktum Factuur

Op verschillende manieren probeert Faktum Factuur u te ondersteunen bij het ontdekken van het factuur programma. Heeft u extra uitleg nodig over bijvoorbeeld het registreren van betalingen van facturen? Of begrijpt u niet hoe uw een gesloten document kunt wijzigen? Geen paniek! Met de Factuur Software Demo Videos Tutorials van Faktum Factuur kunt u weer snel verder! Met deze demovideo’s leert u gemakkelijk en snel hoe u veel voorkomende handelingen binnen het factuur programma kunt uitvoeren. Naast demovideo’s vindt u op de website van Faktum Factuur ook een pagina met Veel Gestelde Vragen (FAQ). Mocht u het antwoord op u vraag hier niet kunnen vinden, dan kunt ook nog een blik werpen op de handleiding. Deze handleiding is ook te vinden op de support pagina. Bereikt u met behulp van de handleiding ook niet het gewenste resultaat? Stuur dan een e-mail naar onze support afdeling of bel met het telefoonnummer welke op onze website vermeld staat. 

Als laatste vindt u op de website ook informatie over changelog. Het factuur programma van Faktum Factuur wordt voortdurend verbeterd. Op de pagina changelog vindt u de versie-geschiedenis van de factuursoftware met bijbehorende verbeteringen en wijzigingen. Op deze manier weet u precies wat de verschillen zijn bij het uitkomen van nieuwe software updates. Comments are closed.