Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een uitzendbureau in Nijmegen

woensdag, 3-7-2019  

Het afgelopen jaar heb ik bij een jong bedrijf in Nijmegen gewerkt, maar helaas ging het niet goed met het bedrijf en konden zij mij niet aannemen. Ik vond het erg leuk om bij een startup te werken, ook al was het vaak chaotisch en waren er veel dingen niet goed geregeld. Werken in een bedrijf jong bedrijf vond ik erg leuk, maar helaas had het ook veel negatieve kanten. Aangezien ik niet bij het bedrijf kon blijven, moest ik op zoek naar iets anders. Het leek mij het handigste om een nieuwe baan te vinden via een uitzendbureau in Nijmegen en het uitzendbureau naswerkt had snel een nieuwe baan voor mij gevonden. Ik heb een aantal jaren voor een groot internationaal bedrijf gewerkt en vond het leuk om daar te werken, maar ik merkte ook dat ik slechts een van de medewerkers was. Je kent daar maar een klein gedeelte van de medewerkers en je wordt snel vervangen door iemand anders. Het leek mij daarom leuk om voor een kleiner bedrijf te werken en ik vond een baan bij een startup in Nijmegen. Hier was ik echt onderdeel van het bedrijf en wij hadden een gezellig jong team. Veel dingen werden op het laatste moment geregeld en veel dingen werkten nog niet goed, maar dat had ook zijn charmes. Helaas ging het niet goed met dit bedrijf en hierdoor konden zij mijn contract niet verlengen. Het leek mij verstandig om bij een uitzendbureau in Nijmegen langs te gaan, om te zien of zij snel werk voor mij konden vinden. Ik wilde graag voor een groter en stabieler bedrijf werken, zodat ik uiteindelijk een vastcontract kon krijgen. Ik was echter nog nooit langs geweest bij een uitzendbureau in Nijmegen, daarom moest ik online opzoeken waar er eentje was. 

naswerkt werd mijn uitzendbureau in Nijmegen

Online had ik al snel verschillende uitzendbureaus gevonden. Op de websites van deze bedrijven bekeek ik de vacatures en las ik meer informatie over deze bureaus. Een uitzendbureau in Nijmegen viel mij direct op, dit was naswerkt. Ik vond verschillende leuke vacatures op hun website en hun verhaal sprak mij aan. Ik nam contact met dit bureau op en stuur mijn cv naar ze toe. Ik had een erg prettig gesprek bij dit uitzendbureau in Nijmegen. We bespraken mijn wensen, naar wat voor werk ik zocht en wat ik leuk vond om te doen. 

Een nieuwe leuke baan

Al snel werd ik gebeld door het uitzendbureau in Nijmegen met een aantal geschikte vacatures. Dit waren vacatures die goed bij mij pasten en mij erg leuk leken. Ik besloot om op twee van de vacatures te reageren. De gesprekken met de werkgevers gingen erg goed en van beide kreeg ik een aanbod. Ik vond het lastig om te kiezen, maar koos voor de functie die het beste bij mij past. Begin deze maand ben ik begonnen en ik ben erg blij met mijn keuze. naswerkt.nl heeft mij goed geholpen en kan ik aanraden als uitzendbureau in Nijmegen.

  • Ik vond op hun website veel leuke vacatures
  • Tijdens een gesprek kon ik precies uitleggen waar ik naar zocht
  • Zij hadden snel verschillende leuke vacatures voor mij gevonden
  • Bij twee bedrijven kon ik beginnen
  • Sinds begin deze maand heb ik een nieuwe baan


Comments are closed.