Bedrijven en Bedrijfsleven

Opzoek naar een advocaat arbeidsrecht? WS Advocaten staan voor u klaar!

zaterdag, 30-3-2019  

Bent u terecht gekomen in een arbeidsconflict bij u op de werkvloer of heeft uw werkgever u op staande voet ontslagen en wilt u weten wat uw rechten zijn? Misschien tekent u binnenkort wel uw contract voor uw nieuwe baan en wilt u graag deze laten controleren? WS Advocaten staan voor u klaar als advocaten arbeidsrecht. Voor al uw juridische arbeidsgerelateerde kwesties kunt u daarom terecht bij WS Advocaten in Amsterdam. Bekijk onze website voor meer informatie of neem gelijk contact met ons op voor advies: wsadvocaten.nl

Advocaat arbeidsrecht Amsterdam

Specialist sinds 1997 in arbeidsconflicten en ontslag. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het geven van juridisch advies en procedures omtrent (internationaal) arbeidsrecht en ontslagrecht. Arbeidsrecht is een dynamisch vlak, waarbij rechten en plichten zijn geregeld in arbeidsreglementen, wetten, cao’s, jurisprudentie en uiteraard de arbeidsovereenkomst zelf. Daarbij veranderen de regels voortdurend. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wijzigingen en helpen vanuit onze kantoor in Amsterdam werkgevers en werknemers door heel Nederland. Werken geeft namelijk niet alleen voldoening en de mogelijkheden om te ontwikkelen, maar vooral een financiële tegenprestatie, waarop veel rechten en plichten van toepassing zijn. Als er plotseling een arbeidsconflict ontstaat, heeft dat veelal drastische gevolgen. Onze arbeidsrecht advocaten en juristen adviseren u daarom graag verder omtrent zaken als arbeidscontracten, ontslag geven of aanvechten, vaststellingsovereenkomst, concurrentiebeding, relatiebeding en arbeidsconflicten.

Procederen of juridisch advies omtrent arbeidsrecht 

Wilt u als werkgever graag zeker zijn van een goed arbeidscontract? Dan kunt u deze door één van onze specialisten, geheel op maat laten opstellen voor u. Op deze wijze weet u zeker dat het arbeidscontract voldoet aan alle nieuwste eisen en onderwerpen als een proeftijd, opzegtermijn en geheimhoudingsplicht goed en compleet zijn opgenomen. Niets is zo vervelend als medewerkers die naderhand verzuimen zich te houden aan de voorwaarden van het arbeidscontract. Door het opstellen van een helder en correct arbeidscontract, weet u dan in ieder geval zeker wat uw mogelijkheden zijn! Daarbij adviseren wij u graag omtrent het contract zelf. Twijfelt u bijvoorbeeld over een onbepaalde tijds contract of wilt u een bindend handboek laten opstellen? Dan staan de arbeidsrecht advocaten van WS Advocaten uit Amsterdam voor u klaar! Uit onze jarenlange ervaring kunnen wij u namelijk zeker adviseren om vooraf goed de tijd te nemen om alle juridische zaken omtrent arbeidsrecht goed te laten vastleggen/controleren. Zo bent u zeker van uw rechten en plichten. 
Naast juridisch advies staan wij voor u klaar om namens u te procederen in arbeidsgerelateerde zaken. Verreweg heeft dit vrijwel altijd te maken met ontslagkwesties of arbeidsconflicten die zijn geëscaleerd. Als werknemer die onverwachts het ontslag op de mat krijgt, heeft dit gigantisch grote gevolgen. Dit wilt u aanvechten en daarbij staan WS Advocaten uit Amsterdam u bij. Wellicht bent u zelf de werkgever en is na een lang arbeidsconflict nu een gerechtelijke procedure gestart. Weten wat uw mogelijkheden zijn en wat belangrijk is om aan dossieropbouw te kunnen bieden? Vraag dan één van onze advocaten om advies!

Waarom kiezen voor een advocaat arbeidsrecht bij WS Advocaten te Amsterdam?
Jarenlange ervaring
Daadkrachtige advocaten
Altijd op de hoogte van de nieuwste wijzigingen
Betrokken en ambitieus 
Landelijk bereikbaar 

Wilt u duidelijkheid over uw mogelijkheden? Is er iets voorgevallen op de werkvloer, waarvoor u gelijk advies nodig hebt? WS advocaten gespecialiseerd in onder andere arbeidsrecht staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op en bekijk onze website voorzien van allerlei actuele en veelvoorkomende arbeidsconflicten: wsadvocaten. Wij horen graag van u. 


Comments are closed.