Financiën en Verzekeringen

Payroll uitbesteden?

dinsdag, 20-2-2018  

Wilt u zich liever niet bezighouden met financiële en juridische zaken rondom het werkgeverschap? Dan kunt u dit laten uitbesteden aan een payroll specialist. Dit houdt in het kort in dat deze het werkgeverschap op zich neemt. Dit kan diverse voordelen opleveren. Hierdoor creëert u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding.

Kosten payroll

Als u een samenwerking aangaat met een payroll specialist dan wilt u vast weten welkekosten dit met zich meebrengt. Het tarief waaruit een payrolldienstverlening is opgebouwd bestaat uit verschillende componenten en verschilt per situatie en payrollaanbieder. Een bedrijf dat wij aanbevelen is PRO Payroll. Dit bedrijf hanteert altijd een factor maal het brutoloon per werknemer. Per bedrijf kan het bedrag verschillend uitvallen, aangezien het ene bedrijf natuurlijk groter is dan het andere bedrijf. Het grote voordeel van PRO Payroll is dat u de tarieven eenvoudig en snel online kunt opvragen. Zo heeft u vandaag nog inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Samenwerken met een payroll onderneming?

Wilt u ook graag samenwerken met een payroll onderneming? Schroom dan niet om contact op te nemen met PRO Payroll en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Zo heeft u nog op korte termijn inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden als u graag wilt samenwerken met deze payroll onderneming.


Comments are closed.