Nieuws

Professionele linkbuilding

donderdag, 11-9-2014  

U hebt er vast wel eens van gehoord: het begrip linkbuilding. Maar weet u ook wat dit concept precies inhoudt? En vooral: hebt u er enig idee van wat het belang hiervan is? Als dit niet het geval is, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij kunnen u namelijk veel meer vertellen over de voordelen van linkbuilding. Dus hebt u hier interesse in en wilt u hier graag meer over weten, dan kunt u gerust even verder lezen in de onderstaande tekst. Daar wordt dit begrip namelijk uitgebreid uit de doeken gedaan. Linkbuilding is een techniek waar veel mensen wel eens van hebben gehoord, maar waarvan niemand eigenlijk precies weet wat het inhoudt. Wilt u ook graag weten hoe de vork precies in de steel zit? Wij leggen het u graag uit. Linkbuilding gaat in feite om het bouwen van een netwerk met links die naar uw eigen homepage verwijzen. En waar is dit nou allemaal goed voor? Daarin kunnen wij heel kort zijn: Google herkent uw site hierdoor uit duizenden en zal deze bovenaan plaatsen in de zoekresultaten. Nu kunnen wij het ons maar al te goed voorstellen dat dit misschien een beetje abstract klinkt. Daarom sommen wij hieronder het gehele proces van linkbuilding even voor u op in een handig overzicht. Bij linkbuilding:

  • wordt er ten eerste een belangrijk zoekwoord bepaald dat relevant is voor de producten of diensten die u in de aanbieding hebt
  • worden er vervolgens tientallen unieke blogteksten geschreven door professionele tekstschrijvers die bekwaam zijn op het gebied van SEO
  • worden deze zogeheten SEO-teksten daarna op allerlei andere websites die relevant zijn voor uw branche geplaatst
  • gaat het ten slotte om het verzamelen van al die links op de eigen bedrijfssite

Dit is de hele techniek van de linkbuilding in en notendop. Wilt u hier nog iets meer informatie over hebben? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Middle Road. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk een bericht van u te ontvangen!

Wat is nou precies het belang van linkbuilding?

Nu vraagt u zich misschien af waarom dit nou zo belangrijk is. Ook hierover kunnen wij u meer informatie geven. De zoekmachine Google plaatst namelijk websites waar veel naar verwezen wordt sneller bovenaan in de lijsten dan sites die geen verwijzingen hebben. Zeker als het om bedrijfswebsites gaat die veel concurrenten hebben. Want dan is de concurrentie namelijk erg groot, en moet er met meerdere bedrijfssites gevochten worden om een plekje bovenaan. Over het algemeen geldt dat hoe meer kwalitatieve backlinks u hebt, des te hoger uw positie in de ranglijsten van de zoekmachine zal zijn. En linkbuilding kan ervoor zorgen dat u een groot aantal kwalitatieve backlinks zult krijgen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat mensen vandaag de dag voornamelijk Google gebruiken om iets te weten te komen. Ook als zij op zoek zijn naar nieuwe producten of diensten, dan gaan zij googlend te werk. En hiervan kunt u de vruchten plukken door gebruik te maken van de professionele diensten op het gebied van linkbuilding bij de firma Middle Road. Dit zal u beslist geen windeieren leggen, dat durven wij gerust te stellen. Wij hebben al vele klanten uit het gehele land blij gemaakt met linkbuilding en een plekje in de hoogste regionen van de zoekmachine. Als u hier het fijne van wilt weten, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan vertellen wat voor topposities wij al hebben weten te bereiken voor onze andere klanten. Daaraan kunt u dan meteen zien dat linkbuilding echt werkt!

Een eenmalige uitgaven valt in het niet bij de opbrengsten

Hebt u na het lezen van deze tekst nu het vermoeden dat kiezen voor linkbuilding erg veel kosten met zich mee kan brengen? Maar bent u beslist niet bereid om te diep in de buidel te tasten voor linkbuilding? Wij kunnen u in ieder geval mededelen dat u bij ons geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Want wij houden de prijzen namelijk altijd laag. En dat zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens gebruik wilt maken van linkbuilding, dan zult u bij Middle Road niet duur uit zijn. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet meer betalen dan strikt noodzakelijk is? Wij houden er simpelweg niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Wij vragen dus niet veel geld voor linkbuilding. Op die manier hebt u de investering er al binnen een mum van tijd weer uit. Want linkbuilding aanschaffen kost natuurlijk even wat, maar daarna zult u dit bedrag al snel weer terug gaan verdienen. Dit komt doordat:

  • uw bedrijfswebsite hoger in Google komt te staan
  • er hierdoor veel meer klanten naar uw site worden getrokken
  • zij vervolgens bij u een product of een dienst gaan kopen

U hebt dus een stuk meer inkomsten. En dat kan al op korte termijn! Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor linkbuilding van Middle Road te kiezen. Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Neem dan vandaag nog contact op!


Comments are closed.