Bedrijven en Bedrijfsleven

Schiphol taxibus voor onze groep

dinsdag, 30-10-2018  

We zijn een vaste groep van 7 vrienden en vaak doen we leuke dingen met elkaar en ondernemen we stedentrips. Zo ook toen één van ons had aangekondigd te gaan trouwen en we hadden besloten om als verrassing een vrijgezellenweekend in het buitenland te organiseren. We hadden de aanstaande bruidegom niet verteld dat we een weekend naar Barcelona zouden gaan. Een aantal van ons had taken gekregen om dit weekend te regelen en ik was onder andere verantwoordelijk voor het vervoer. Het is daarbij erg ongezellig om in verschillende auto’s te gaan, want je wilt als groep toch echt wel samen de voorpret hebben op weg naar de luchthaven. Ik heb er toen voor gekozen om via Goedkoopnaarschiphol.nl een schiphol taxibus te bestellen. Zo konden we:

  • Samen in één auto naar Schiphol
  • Alle bagage meenemen die we willen
  • Op tijd vertrekken en hoeft er niemand op elkaar te wachten

De schiphol taxibus was zo geregeld. Wat dat betreft had ik een makkelijke taak toebedeeld gekregen.

Schiphol taxibus voor 7 man

Via de website van goedkoopnaarschiphol heb ik een schiphol taxibus besteld. Ik heb al eerder met deze website gewerkt, want ik boek hier wel vaker taxi’s voor mensen die van en naar Schiphol gebracht moeten worden voor mijn werk. Het is eigenlijk kinderlijk eenvoudig. We hadden afgesproken dat we op een centraal punt zouden worden opgehaald. We wonen allemaal binnen een straal van 12 kilometer en bij mij in de buurt konden ze hun auto gratis parkeren, dus iedereen verzamelde bij mij thuis. Ik had daarom mijn huis als ophaaladres opgegeven en dat doe je simpelweg met je postcode en huisnummer. Daarbij gaf ik aan dat ik een schiphol taxibus voor 7 personen nodig had. Je krijgt dan natuurlijk de optie voor de schiphol taxibus met 8 personen, dus dat moest makkelijk passen.

Gunstig geprijsd en prima geregeld

We hadden natuurlijk als vrienden van de aanstaande bruidegom afgesproken dat we hem uit de kosten zouden houden. We kennen elkaar goed, dus iedereen die iets moest betalen zou dit zelf voorschieten en dan zouden we het na het weekend met z’n zessen verrekenen. Ik heb daarom direct de schiphol taxibus online met iDEAL afgerekend. De bruidegom kreeg zo ook niet in de gaten wat het ons allemaal heeft gekost, want we kennen hem inmiddels goed genoeg om te weten dat hij zich anders bezwaard zou voelen. Op de dag van vertrek was iedereen op tijd bij mij thuis en hebben we eerst samen een toost op de bruidegom gehouden. Toen kwam al snel de schiphol taxibus voorrijden en konden we instappen. De bruidegom had toen nog geen enkel idee. Hij wist niet wat we geregeld hadden en wat we gingen doen. Sterker nog, we hadden met de aanstaande bruid afgesproken dat ze zijn weekend vrij moest houden met als smoes dat hij bij zijn aanstaande schoonouders moest helpen klussen. Ik had bij de bestelling van de schiphol taxibus dus al rekening gehouden met extra tijd, want de bruidegom moest zich toen hij werd opgehaald eerst nog even omkleden in goede kleding. Gelukkig had zijn vriendin al een koffertje voor hem klaargemaakt. Eenmaal bij mij aangekomen en geproost te hebben is hij door ons geblinddoekt en zo meegenomen de schiphol taxibus in. Hij had dus geen idee toen we op Schiphol aankwamen wat er aan de hand was en wat we geregeld hadden. Alles ging perfect volgens plan. Net als de terugweg overigens, want ik had meteen een aanvraag voor een schiphol taxibus van Schiphol naar mijn huis geregeld. We hebben een super relaxed en gaaf weekend gehad, mede door dit vervoer voor de hele groep.


Comments are closed.