ICT en Techniek

Tablet reparatie nodig

zaterdag, 10-11-2018  

Een paar jaar geleden werkte ik voor een groot internationaal bedrijf. Tegenwoordig werk ik daar niet meer voor, want ik wilde liever voor een kleiner bedrijf werken. Toch waren er veel voordelen aan het werken voor een groot bedrijf. Er waren bijvoorbeeld veel mogelijkheden om te groeien in het bedrijf en om trainingen te volgen. Een ander voordeel was dat er veel evenementen werden georganiseerd. Elke maand was er een borrel met collega’s, dit was niet alleen erg gezellig, maar vaak ook een goed moment om met collega’s van andere afdelingen te praten. Ik werd vaak voorgesteld aan nieuwe mensen en op die manier leerde ik veel over de andere afdelingen. Op die manier hoorde ik dat er een interessante baan vrijkwam op een afdeling en kon me daardoor voorbereiden op het interview. Ik had het anders ook wel gehoord, maar dan veel later. Mede door mijn voorbereiding kreeg ik de baan en heb twee jaar op die afdeling gewerkt. Als afsluiting van het jaar werd er ook altijd een groot feest gegeven. De resultaten van het jaar werden dan besproken en iedereen kreeg een mooi cadeau. Tijdens een van de feesten kreeg ik een tablet cadeau. Een erg leuk cadeau, maar voor mijzelf niet zo handig op dat moment. Ik had namelijk twee maanden daarvoor al een tablet gekocht. Mijn moeder wilde graag ook een tablet, dus ik gaf de tablet aan haar voor kerst. Mijn moeder was erg blij met het cadeau en heeft er veel gebruik van gemaakt, veel meer dan ik mijn tablet gebruikte. Ik heb haar vaak in de avond de krant zien lezen op de tablet. Helaas ging haar tablet een tijdje geleden stuk. Mijn moeder dacht eerst aan een nieuwe kopen, maar tablet reparatie leek mij beter. Mijn moeder wist niet welk bedrijf met tablet reparatie kon helpen, dus ik zei dat ik het wel wilde uitzoeken.   

Tablet reparatie via idevicefix.nl

Ik had nog nooit mijn eigen tablet voor reparatie opgestuurd, maar ik ging er van uit dat ik gemakkelijk een bedrijf kon vinden. Online vond ik veel bedrijven, maar ik wilde graag een bedrijf in de buurt, dat de tablet reparatie kon uitvoeren. Daar waren er helaas minder van. Gelukkig kwam ik idevicefix tegen. Ik zag op de website dat ze verschillende apparaten konden repareren. Ik nam met het bedrijf contact op, om te vragen of ze ook voor deze tablet de reparatie konden doen. Het probleem was dat het scherm vaak bevroor bij het opstarten, waarna er niets meer gebeurde. Door het apparaat te resetten werd het opnieuw opgestart, maar dit hielp uiteindelijk niet meer. Gelukkig wisten ze wat het probleem was en hadden ze al veel tablets van dit merk gemaakt. Ik kon zelfs meteen langskomen als ik dat wilde. Ze gaven aan, dat ze waarschijnlijk alleen een klein onderdeel hoefden te vervangen, waarna de tablet weer goed zou werken.

Een snelle en goedkope oplossing

Toen ik de tablet voor reparatie langs bracht, gaven ze aan dat het niet lang zou duren. Het was het probleem, dat ze over de telefoon hadden aangegeven en dat konden ze ter plaatste repareren. Binnen een uurtje was het al gerepareerd en kon ik de tablet weer meenemen. De reparatie was gelukkig erg goedkoop en mijn moeder kan er weer volop van genieten. Voor tablet reparatie ga je naar idevicefix.nl

  • Ze konden ons snel helpen met de reparatie
  • De reparatie was niet duur en het apparaat werkt weer perfect
  • Ze hebben veel ervaring met het repareren van tablets en andere apparaten
Lees meer…


Comments are closed.