Bedrijven en Bedrijfsleven

TechNet Personeel voor werving en selectie: techniek is onze specialiteit

vrijdag, 1-5-2015  

Bent u op zoek naar goed technisch personeel? Het vinden van de juiste medewerkers is vaak een lastig karwei. TechNet Personeel helpt u hier graag bij. Wij zijn een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in techniek. We gaan erg zorgvuldig te werk en doen er alles aan om een succes te maken van uw zoektocht naar het juiste technische personeel. Werving en selectie in de techniek is de passie van onze medewerkers en hier zijn zij dan ook elke dag met veel plezier mee bezig. Onze recruiters zijn allemaal in het bezit van de benodigde technische kennis. Hierdoor zijn zij als geen ander geschikt voor het selecteren van de juiste kandidaten. We vertellen u graag meer over de redenen om voor ons te kiezen. Wanneer u voor TechNet Personeel kiest, ervaart u de volgende voordelen:

  • Technisch personeel
  • Geen tussenpersoon
  • Eenmalige kosten
  • Niet goed, geld terug
  • Goedkoopste van Nederland

De laagste prijs van Nederland voor de juiste werving en selectie in de techniek

Dankzij onze technische kennis bieden we u uitsluitend de beste kandidaten. Alle kandidaten zullen bovendien zeer interessant zijn voor u als werkgever. Ze kunnen echt iets bijdragen aan uw bedrijf. U krijgt dus niet te maken met kandidaten die eigenlijk niet bij uw bedrijf passen. Met onze werving en selectie in de techniek selecteren wij zorgvuldig op de juiste kandidaten die aansluiten bij de wensen van uw bedrijf. Naast deze zorgvuldige selectieprocedures, profiteert u bij ons ook van lage prijzen. TechNet Personeel biedt u een lage prijs voor werving en selectie van een hoge kwaliteit. Voor de allerlaagste prijs van Nederland kunt u bij ons terecht en we kunnen u garanderen dat wij de goedkoopste zijn. Als u met ons in zee gaat dan scheelt u dit veel geld. Het gaat hier niet om een kostenbesparing van 20%, maar wij zijn zelfs 60 tot 70 procent goedkoper in vergelijking met andere bureaus. Dit scheelt u natuurlijk aanzienlijk in de kosten en het doet niks af aan de kwaliteit die wij leveren. Integendeel, de kwaliteit die wij leveren is bijzonder hoog. Een goede service vinden we bijzonder belangrijk en daarom betaalt u ons alleen bij een succesvolle bemiddeling. Natuurlijk heeft u bij ons altijd recht op een geld terug garantie. Zowel op HBO- als WO niveau zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie in de techniek. We richten ons niet alleen maar op het binnenslepen van werknemers of werkzoekenden, maar luisteren ook echt naar u. Tijdens de werving en selectie komen onder andere de volgende vragen aan bod: ‘Waar bent u precies naar op zoek?’, ‘Wat zoekt u in een nieuwe werkgever?’, ‘Waar ligt uw hart?’. Ons hart ligt bij techniek, maar tegelijkertijd willen we ook graag weten wat u zo interesseert in techniek. Wat wilt u precies bereiken? Waar wilt u zijn over 5 of 10 jaar? Wij denken graag met u mee. Wat wij het belangrijkste vinden is dat u de baan krijgt waar u perfect bij past. Onze werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en kunnen daarom goed met u meedenken. Wij weten als geen andere wat het beroep dat u graag zou willen beoefenen inhoudt. Bovendien is de bedrijfscultuur erg belangrijk bij een goede werving en selectie. Techniek is iets waar de werknemer veel van af moet weten, maar de kandidaat moet tevens binnen de bedrijfscultuur passen.

Bezoek onze website voor meer informatie

Wij zijn het bewijs dat goed technisch personeel echt niet duur hoeft te zijn. Duurzame bemiddeling is één van de belangrijke aspecten bij werving en selectie. Ligt uw hart bij techniek? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met ons bureau. Op onze website kunt u lezen dat wij zelf binnen de bedrijven zitten en dat we niet met tussenpersonen werken. Dit zorgt ervoor dat we met korte lijnen werken en precies weten wat u nodig heeft en waar de werkgever naar op zoek is. Iedere functie is anders en elke nieuwe vacature verschilt weer van de vorige. Ons doel is om de perfecte link te leggen tussen de juiste vacature en de juiste kandidaat. Bezoek onze website TechNetpersoneel.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.


Comments are closed.