Nieuws

Vervoer Italië: veiligheid voorop

maandag, 20-10-2014  

De oprichter van ons bedrijf is Harry Kuipers. Aan deze man dankt ons bedrijf dan ook haar naam Kuipers Logistics. Dat ging aanvankelijk om een lijndienst gevestigd in Hamburg, maar binnen de kortste keren breidde dat netwerk zich uit en bevonden we ons in Oost-Europa en zorgden we al voor vervoer Italië. Wij zijn een transportbedrijf dat zich bezig houdt met onder andere vervoer Italië. Maar ook lucht en scheepsvervoer nemen wij onder onze hoede. Voor vervoer Italië bent u bij Kuipers Logistics dus helemaal op het goede adres. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig bezig houdt met groei en ontwikkeling. Wij werken enkel met het beste personeel die wij continue bijscholen om onze kennis en vaardigheden helemaal up-to-date te houden. Onze transport service is dus zeer betrouwbaar en voor vervoer Italië bent u hier op de perfecte plek. Als bedrijf mogen wij met trots zeggen dat wij een ISO-certificering hebben en een wagenpark waar je u tegen zegt. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de beste diensten leveren in ons vakgebied en voor vervoer Italië maar ook voor vervoer elders in Europa kiest u voor Kuipers Logistics. Bij Kuipers Logistics staat veiligheid zeer hoog in het vaandel. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een alcoholslot op al onze wagens in het wagenpark. Een dergelijk slot zorgt ervoor dat onze medewerkers niet kunnen rijden als ze alcohol hebben gedronken. Voor zij de weg op kunnen moeten zij namelijk eerst blazen. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat wij nooit dronken bestuurders de weg op laten gaan en dat draagt bij aan veilig vervoer Italië en Europa. Wij zijn als bedrijf uitgekozen tot Arbobedrijf van het jaar 2005 en dat is natuurlijk niet toevallig. Een ander element dat wij gebruiken om de veiligheid van onze mensen en de veiligheid van het verkeer te waarborgen is ons zoeksysteem. Wij weten dus te allen tijd waar onze vrachtwagens zich op de weg bevinden. De service van Kuipers Logistics strekt zich uit over heel Europa en wij bevinden ons zoals eerder vermeld niet alleen op de weg. Ook luchtvervoer behoort tot onze diensten. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en kies voor veilig vervoer Italië. Wat maakt Kuipers Logistics nou zo uniek?

  • Het beste personeel continue bijgeschoold
  • Uitgebreid wagenpark met 45 trucks en 65 opleggers.
  • Trailers met dubbele laadvloeren ook geschikt voor gevaarlijke stoffen.
  • Luchtvervoer, scheepsvervoer en transport op de weg.
  • Alcoholsloten voor onze bestuurders; veiligheid voorop!

Vervoer Italië bij Kuiper Logistics

Bij Kuipers Logistics zorgen wij voor veilig vervoer Italië en Europa. Wij zijn zeer punctueel en zorgen altijd dat u de lading klopt en op de juiste locatie wordt afgeleverd. Wij bieden daarnaast tevens zeer scherpe prijzen voor vervoer Italië. Iedere week vertrekken er meer dan tachtig vrachtwagens maar ook schepen en vliegtuigen vanuit ons bedrijf om diensten te leveren aan onze klanten. Door de jaren heen hebben wij dan ook een zeer groot klantenbestand opgebouwd voor vervoer Italië. Of het nu gaat om pallets of containers; wij nemen het vervoer Italië van a tot z voor onze rekening. Omdat wij veel contacten hebben in Italië, kunnen wij onze diensten ook leveren op zeer specifieke locaties. Dat komt omdat wij onze weg hier goed kennen en met betrouwbare partners samenwerken die zich in Italië bevinden. Als u als bedrijf vervoer Italië wilt laten regelen door een expert dan bent u bij Kuipers Logistics op het goede adres. Ga naar onze website en neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Duurzaamheid bij Kuipers Logistics

Duurzaamheid staat, net als veiligheid, staat bij Kuipers Logistics zeer hoog in het vaandel. Dat geldt voor al ons vervoer Italië. Wij zijn ons bewust van het feit dat vervoer energie kost en daar willen wij zo bewust mogelijk mee omgaan door de duurzame keuze te maken. Onder duurzaamheid verstaan wij; rekening houden met de mensen en met de planeet zodat ook de generaties na ons nog van een mooie wereld kunnen genieten. Een goed voorbeeld van een van onze maatregelen die bijdragen aan een betere veiligheid zijn onze alcoholsloten. Tevens denken wij bij Kuipers Logistics dagelijks na over de meest duurzame manier van zaken doen. Wij zijn ons bewust van het feit dat wij voor een zekere belasting zorgen en proberen onze ladingen daarom zo efficiënt mogelijk te verdelen. Bij kuipers Logistics vinden wij klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Zaken doen met mensen heeft alles te maken met vertrouwen en dat vertrouwen is iets wat je door de jaren heen opbouwt. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide klantenbestand merken wij dat dit vertrouwen enorm groot is. Goederen vervoer of het vervoer van pallets of containers; U bent voor al deze zaken bij Kuipers Logistics op het juiste adres en daar zijn wij trots op. Het vervoer van gevaarlijke stoffen is iets waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Op het moment dat u als bedrijf gebruik wilt maken van onze service is het enige wat u hoeft te doen contact opnemen met ons bedrijf. Een van onze medewerkers helpt u dan graag verder en wij maken een afspraak met u.


Comments are closed.