Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij nemen de zorg over uw sloopauto uit handen

zaterdag, 26-1-2019  

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En daarmee ook het total loss verklaren van uw auto. Uw auto is dan een sloopauto. Een sloopauto kan zorgen opleveren, waar u liever niets mee van doen wilt hebben. Daarom kunt u voor uw sloopauto contact opnemen met Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Wij nemen de zorg over uw sloopauto graag uit handen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen het voor u kan opleveren. Zo kunt u direct nog contact met ons opnemen om uw sloopauto op te laten halen en onbezorgd op zoek gaan naar een nieuwe auto.

Altijd een reëel bedrag voor uw sloopauto

Door een ongeval of ander ongelukkig voorval, kan uw auto flinke schade oplopen. Vaak bent u erg gehecht aan een auto en wilt u graag uw auto laten repareren. Helaas is in een auto in sommige gevallen (zo goed als) niet meer te redden. Het is dan beter om de auto niet meer te laten repareren door een monteur. In plaats daarvan kun je de auto laten afschrijven. Deze wordt dan een sloopauto genoemd. De dagwaarde weegt in zo’n geval niet meer op tegen de reparatiekosten. In feite zou u voor hetzelfde geld beter een andere, betere auto kunnen kopen dan uw voertuig te laten repareren. U kunt in dat geval uw sloopauto door ons op laten halen. Hierbij profiteert u van enkele voordelen:

  • Opgehaald wanneer het u uitkomt
  • Direct een vrijwaringsbewijs
  • Direct uitbetaling
  • Een groot netwerk van opkopers
  • Uitsluitend een samenwerking met erkende autoschade- en demontagebedrijven

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw auto op te laten halen. Wel zo handig als u op een plek staat waar u eigenlijk niet mag staan. Wanneer wij uw auto ophalen, melden wij het voertuig voor u af bij de RDW en de Belastingdienst. Indien u benieuwd bent naar de restwaarde voor uw sloopauto, dan kunnen wij u altijd een reëel bod doen. Deze krijgt u direct uitbetaald en ook direct een vrijwaringsbewijs voor de verzekering. Door ons grote netwerk vinden wij tevens altijd een bestemming die u als verkoper het meest oplevert. Ons grote netwerk zorgt er tevens voor dat wij altijd strikt volgens milieuwetten en regelgeving te werk gaan. Daarom biedt ons netwerk niet alleen een snelle, maar ook een vakkundig en betrouwbare service aan. Bij ons profiteert u tevens altijd van een hoger bedrag dan wanneer u via de regionale opkopers uw auto verkoopt. Zo krijgt u altijd een realistisch bedrag van ons in handen en kunt u met een gerust hart op zoek gaan naar een nieuwe auto.

Ook voor spoedgevallen bereikbaar

Nationale Sloopauto Ophaaldienst is het adres waar u moet zijn als uw auto klaar is voor de sloop. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en hebben daardoor een groot netwerk rond ons opgebouwd. Daarom kunnen wij u altijd goed van dienst zijn. Daarnaast staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking om uw auto op te halen, zodat het altijd op een tijdstip is dat u het beste uitkomt. U hoeft hiervoor dus niet direct al uw andere afspraken af te zeggen. Natuurlijk staan wij ook voor spoedgevallen klaar, waardoor u nooit op een plek staat waar u eigenlijk niet mag blijven staan. Wij zijn altijd snel ter plaatse om u te verlossen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.sloopautoverkopen.com.


Comments are closed.