Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een iPhone batterij vervangen laten?

woensdag, 15-5-2019  

Vorige maand moest ik een lange dag weg voor mijn werk en ik was nog niet eens halverwege de dag, of mijn telefoon had het al begeven. Dat was uitermate vervelend want ik heb mijn telefoon altijd nodig en ik kon het mij dan ook niet veroorloven om zonder te komen zitten. Ik had al snel in de gaten dat er iets met mijn batterij aan de hand was en ik ben daarom gaan kijken of ik mijn iPhone batterij vervangen kon laten. Ik was die dag in de buurt van Den Bosch dus ik wilde graag weten of ik ergens een specialist kon vinden die voor mijn mijn iPhone batterij vervangen kon. Ik heb even op het internet gekeken en al snel zag ik dat ik een keer naar de mensen van gsmerz4u.nl moest gaan. Deze site sprak mij meteen erg aan omdat ik las dat je hier heel goed je iPhone batterij vervangen kon laten. Ik heb daarom gekeken of deze winkel op dat moment ook open was en dat bleek het geval te zijn. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom meteen in de auto gestapt om mijn telefoon te laten maken. Ik had gehoopt dat men diezelfde dag nog mijn iPhone batterij vervangen kon en dat bleek ook nog het geval te zijn. Dat was heel prettig om te merken en ik ben daarom blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan. Men weet hier namelijk echt alles van het iPhone batterij vervangen en daar heb ik de vruchten van weten te plukken. Ik was even bang dat ze misschien niet goed uit de voeten zouden kunnen met mijn wat ouderwetse telefoon, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze kunnen bij deze winkel namelijk altijd je iPhone batterij vervangen welk type je ook hebt. 

Ik kon hier voordelig mijn iPhone batterij vervangen 

Als je een telefoon van Apple hebt, dan betekent dat dat je zelf eigenlijk niets kunt doen om bijvoorbeeld je iPhone batterij vervangen te gaan. Het is namelijk zo dat je over speciale apparatuur moet beschikken en dat maakt het vaak heel duur om een dergelijke reparatie uit te voeren. De mensen van gsmerz4u hebben gelukkig alles op alles gezet om het iPhone batterij vervangen in goede banen te leiden zonder daarbij de kosten onevenredig op te laten lopen. Ik ben daarom blij dat ik deze specialisten in Den Bosch gevonden heb want ik kon niet alleen snel, maar ook nog eens heel voordelig geholpen worden. Dat was precies waar ik op gehoopt had. 

Ik ben fan van deze winkel

Mocht u ook een probleem hebben met uw telefoon, dan raad ik u aan om een keer naar deze winkel te gaan. Men kan uw mobiel hier snel repareren en de kosten vallen altijd mee. Kortom:

  • Ik heb mijn telefoon heel goed kunnen repareren
  • Ik ben voor een heel goede prijs geholpen 
  • Ik kom een volgende keer zeker weer naar deze winkel 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van dit bedrijf. 


Comments are closed.