Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een serre laten bouwen?

dinsdag, 21-5-2019  

Vorig jaar hadden wij de keus om te verhuizen, of om ons eigen huis grondig te gaan verbouwen. Wij hebben gekozen voor het laatste omdat wij eigenlijk helemaal geen zin hadden om een nieuwe woning te moeten kopen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij ons huis konden aanpassen en een van de dingen die toen al heel snel bij ons opkwam, was dat wij graag een serre zouden willen laten bouwen. Wij hebben namelijk een heel grote tuin en die kunnen wij maar een klein gedeelte van het jaar gebruiken. Dat is eigenlijk zonde want daardoor maak je niet optimaal gebruik van de natuur rondom je huis. Het leek ons daarom een goed idee om een serre te bouwen. Wanneer je een serre laat bouwen, kun je er zeker van zijn dat je veel meer van buiten kunt genieten. Wij hebben daarom gekeken wat voor soort serre wij graag zouden willen laten bouwen. Het is niet altijd eenvoudig om te weten welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer je een serre wilt laten bouwen, maar wij hebben uiteindelijk een bedrijf gevonden dat ons alles kon vertellen over de mogelijkheden die er allemaal waren om een serre te laten bouwen. Wij hebben de mensen van Ter Huurne BV gevonden en zij hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden die er allemaal waren om een serre te laten bouwen. Wij hebben hen daarom een keer uitgenodigd om de situatie bij ons thuis te komen bekijken en zij hebben toen vervolgens een plan gemaakt voor een serre. Wij waren diep onder de indruk van alle mogelijkheden die wij aangeboden kregen en wij zijn dan ook zeer enthousiast over wat zij onlangs voor ons hebben gebouwd. Wij hebben namelijk een heel mooie serre bij dit bedrijf kunnen bestellen en deze staat inmiddels ook al. Sterker nog, ik zit momenteel dit artikel te tikken in onze nieuwe serre. 

Onze serre is werkelijk prachtig geworden

Wij zijn heel blij dat wij via TerHuurneBV.nl een serre hebben laten maken want ik denk niet dat wij elders voor een betere prijs een mooiere serre hadden kunnen laten maken. Wij hebben precies de serre gekregen waar wij naar op zoek waren en dat was heel erg prettig om te merken. Mocht u daarom ook graag een mooie serre willen laten bouwen, dan kan ik u aanraden om een keer te kijken wat dit bedrijf voor u kan betekenen. U kunt hier niet alleen een serre laten bouwen, maar u kunt ook overkappingen laten maken. Dit bedrijf is echt van alle markten thuis. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want wij hebben waar voor ons geld gekregen. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel mooie serre laten bouwen 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op hun site. Daar kunt u ook foto’s vinden van hun reeds gedane projecten. 


Comments are closed.