Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u overstappen op een goed crm systeem?

dinsdag, 9-7-2019  

Wij hebben in de loop der jaren bij ons bedrijf heel veel nieuwe klanten weten aan te trekken en dat zorgde er niet alleen voor dat wij heel veel meer omzet wisten te genereren, maar ook dat wij steeds meer moesten doen om de organisatie van ons bedrijf goed te houden. Het is namelijk zo dat hoe meer projecten en klanten je hebt, hoe belangrijker het is dat je het overzicht goed weet te behouden. Vandaar dat wij onlangs zijn gaan kijken naar een nieuwe crm systeem. Wij werkten namelijk al heel lang met hetzelfde crm systeem en deze was inmiddels sterk verouderd. Vandaar dat wij gekeken hebben naar mogelijkheden om met een nieuw crm systeem te gaan werken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet op zoek konden gaan naar recensies over een crm systeem. Als je namelijk weet waar anderen mee werken, kun je dit ook een keer gaan bekijken en bekijken of dit crm systeem ook handig is voor jou. Wij hebben daarom op het internet gekeken en wij kwamen toen op meerdere fora terecht waar men heel lovend sprak over het crm systeem van teamleader. Deze site vonden wij zeer interessant en wij hebben daarom meteen gekeken wat wij hier allemaal konden vinden wanneer het ging over een goed crm systeem. Toen wij eenmaal een blik op de site hadden geworpen, was het ons meteen duidelijk dat wij hier een interessant bedrijf hadden gevonden dat ons waarschijnlijk aan een heel goed crm systeem zou kunnen helpen. Dat was voor ons dan ook reden genoeg om een keer te bekijken wat men ons hier allemaal kon aanbieden. Wij hebben daarom even besloten om contact op te nemen met de mensen van teamleader.be omdat wij graag even met een expert wilden praten over de mogelijkheden die zij ons allemaal te bieden hadden. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dat wij waarschijnlijk heel veel baat zouden hebben bij de producten die zij ons aanboden. Dat was precies waar wij naar op zoek waren dus het duurde dan ook niet lang voordat wij op het nieuwe crm systeem zijn overgestapt. 

Dit crm systeem hadden wij nodig

Wij werken nu al een tijdje met ons nieuwe crm systeem en dat bevalt ons echt heel erg goed. Wij merken namelijk dat wij nu heel veel meer overzicht hebben op ons bedrijf en dat wij nu veel beter onze projecten kunnen managen. Wij kunnen bijvoorbeeld veel beter plannen. Ook maakt het crm systeem het makkelijker om facturen te sturen waardoor wij dus ook op dat vlak heel veel tijd besparen. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over dit crm systeem. 

Kijk ook eens op teamleader.be

Wanneer u ook een goed crm systeem wilt gaan gebruiken, kunt u altijd een keer naar teamleader.be gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Meer lezen over de producten van dit bedrijf 
  • Bekijken welke features dit systeem allemaal heeft
  • Altijd terecht met vragen over diensten of producten van dit bedrijf 

Ik kan u dit bedrijf zeer sterk aanbevelen.                 

Lees meer…                      


Comments are closed.