Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u uw clean room requirements in kaart laten brengen?

maandag, 12-8-2019  

Wij moeten bij ons binnen het bedrijf heel vaak heel nauwkeurig werken omdat wij het ons niet kunnen veroorloven dat wij onderdelen maken waar stof bij in kan sluipen. Ik zal u de details besparen van wat wij allemaal moeten maken, maar het is voor ons bedrijf van groot belang dat wij schoon kunnen produceren omdat het anders heel snel fout gaat met de onderdelen die wij maken. Wij hebben daarom besloten dat wij graag een schone productie ruimte willen laten bouwen. Dat houdt in dat wij een volkomen stofarme ruimte moesten laten maken. Wij hebben besloten om dit met behulp van een speciaal bedrijf te doen en wij hebben toen gekeken wat wij moesten doen om ons doel te halen. Wij hebben toen gezien dat wij eerst moesten weten wat onze clean room requirements waren. Wanneer wij namelijk wisten wat onze clean room requirements waren, konden wij vervolgens aan de slag gaan om de clean room zelf te gaan verwezenlijken. Omdat wij zelf niet in staat waren om de clean room requirements in kaart te brengen, zijn wij gaan kijken of wij een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen om de clean room requirements in kaart te brengen. Wij hebben toen op het internet gezocht en wij kwamen toen terecht bij een bedrijf dat voor ons niet alleen de clean room requirements in kaart kon brengen, maar die ons uiteindelijk ook kon helpen om de clean room zelf te bouwen. Dat was een bedrijf waar wij iets mee konden en wij wilden daarom ook graag zaken gaan doen met deze mensen. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren om met deze mensen in contact te komen en wij hebben hen toen gebeld met de mededeling dat wij graag door hen onze clean room requirements in kaart wilden laten brengen. Wij hebben toen gezien dat zij meteen alles in het werk gesteld hebben om ons van dienst te zijn en dat was heel prettig om te merken. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over de goede service die dit bedrijf ons heeft verleend. Mocht u ook meer over uw clean room requirements willen weten, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van climatech te gaan surfen. 

Wij weten nu wat onze clean room requirements zijn 

Wij hebben inmiddels heel succesvol met de mensen van climatech.nl samengewerkt en wij weten nu precies wat onze clean room requirements zijn. Dat houdt in dat wij dus binnenkort op basis van deze clean room requirements kunnen beginnen met de bouw van onze schone productie ruimte. Daar kijken wij nu al reikhalzend naar uit. 

Wij raden dit bedrijf aan 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want wij konden hier snel goede zaken doen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld
  • Wij gaan door deze mensen een clean room laten bouwen 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van climatech.nl te gaan kijken. Lees meer…


Comments are closed.