Bedrijven en Bedrijfsleven

Wist u dat u zelf een bedrijfspand kunt plaatsen op Funda?

vrijdag, 18-10-2019  

Wij hebben vorig jaar ons kantoor verkocht omdat wij naar een ander pand zijn verhuisd. Wij hebben toen gekeken of wij een goede makelaar konden vinden die ons verder kon helpen, maar wij hebben toen gezien dat wij vooral heel veel geld moesten betalen voor diensten die wij eigenlijk ook wel zelf konden uitvoeren. Wij hebben namelijk zelf ook veel verstand van panden verkopen en wij hadden daarom eigenlijk alleen een makelaar nodig om ons pand op het internet te koop aan te bieden. Wij hebben toen gekeken of wij ook zelf een bedrijfspand konden plaatsen op Funda. Dit is de site voor mensen die een pand willen kopen en ik ben daarom gaan kijken of het mogelijk was om zelf een bedrijfspand te plaatsen op Funda. Dit bleek het geval te zijn. Ik heb namelijk heel veel mogelijkheden bekeken en ik heb uiteindelijk de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl gevonden. Deze site vond ik meteen heel interessant en ik ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren die ik hier allemaal aangeboden kreeg. Ik heb toen gezien dat wanneer je zelf je bedrijfspand wilt plaatsen op Funda dat je slechts een aantal dingen hoeft te doen. Je hoeft dus niet altijd een makelaar in de arm te nemen wanneer je je bedrijfspand wilt verkopen. Dat was goed om te weten en ik ben daarom meteen gaan kijken hoe ik hier goede zaken kon gaan doen. Ik heb toen uitgezocht hoe ik zelf mijn bedrijfspand kon plaatsen op Funda en ik had al snel in de gaten dat het eigenlijk een fluitje van een cent is om dit te regelen. Ik ben daarom blij dat ik het heft in eigen handen heb genomen en ben gaan kijken hoe ik zelf een bedrijfspand kon plaatsen op Funda. Ik heb namelijk veel gehad aan de site van Bedrijfsmakelaar.nl. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je je bedrijfspand zelf wilt plaatsen op Funda. Het enige wat je moet doen, is de gegevens aanleveren aan deze site en vervolgens wordt er een advertentie aangemaakt. Ik had nooit verwacht dat het allemaal zo eenvoudig zou zijn. 

Zelf een bedrijfspand plaatsen op Funda is niet moeilijk 

Ik heb gezien dat zelf een bedrijfspand plaatsen op Funda helemaal niet moeilijk is. Je kunt namelijk gewoon via de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl een advertentie opmaken en vervolgens staat je pand te koop op het internet. Wij kregen al heel snel heel veel reacties binnen en ik ben blij dat wij zelf ons bedrijfspand gingen plaatsen op Funda. Wij konden ons zo veel kosten besparen en dat is voor een ondernemer altijd mooi meegenomen. 

Wilt u ook een pand in de verkoop zetten? 

U ziet het, een pand verkopen hoeft helemaal niet heel veel voeten in de aarde te hebben. Het enige wat ik u aanraad om te doen is:

  • Even naar de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal aan mogelijkheden gepresenteerd krijgt
  • Een advertentie aan te maken via deze site 

Wij hadden ons pand binnen een week verkocht en dat was nooit gelukt zonder de mensen van bedrijfsmakelaarsnet.nl.            

Lees meer…


Comments are closed.