Bedrijven en Bedrijfsleven

Woonwinkel Hilversum

maandag, 3-9-2018  

Een dagje uit naar een woonwinkel vlakbij Hilversum is een prettige onderbreking. Als u gewoon eens wilt kijken naar de nieuwste trends op woongebied. Of als u toe bent aan nieuwe meubels, of gewoon even een dagje buiten huis wilt zijn op een regenachtige dag. Deze dagen zijn meubelwinkels een heerlijk alternatief om toch de deur uit te gaan. In de stad Huizen is de winkel Colors at Home Renes gevestigd. De meubelwinkel bestaat al dertig jaar en houdt vanaf dat moment het aanbod helemaal bij volgens de laatste ontwikkelingen. Als woonwinkel nabij Hilversum op woongebied houden zij de nieuwste woontrends in de gaten en zorgen zij dat deze beschikbaar zijn in hun winkel. Mocht u dus zelf vragen hebben over de nieuwe inrichting van uw huis, dan zij een prettige woonwinkel nabij Hilversum om te bezoeken. Als u woonachtig bent in het Gooi, dan hoeft u hier niet ver voor te reizen. Huizen ligt niet ver weg van Hilversum en is daardoor een goed initiatief om uit de omgeving te zijn. Door het uitgebreide assortiment raakt u niet uitgekeken in deze meubelwinkel. Met of zonder inspiratie of gericht doel gaat u hier hoe dan ook een mooie dag beleven tussen de laatste woningtrends.

Colors at Home Renes: woonwinkel vlakbij Hilversum

Wanneer uw woning toe is aan een nieuwe aankleding, dan kunt u ideeën opdoen bij de meubelwinkel in Huizen Colors at Home Renes. Hier vindt u materialen voor de ramen, diverse soorten vloeren en een uitgebreide behangcollectie. Het maakt niet uit wat voor budget u te besteden heeft, voor alle prijzen bieden ze hier kwalitatieve materialen om uw woning weer op te knappen. Heeft u onverwachts gordijnen nodig of een andere raamdecoratie. Dan vindt u hier onder meer:

  • Gordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen

Zodra u voorbij de vloeren loopt in de woonwinkel vlakbij Hilversum, wordt het moeilijk om uw pas in te houden. U wilt vast en zeker graag zien welke uitvoeringen zij hier aanbieden. Zo hebben zij hier tapijten, vinyl, laminaat, PVC en marmoleum vloeren. Zelfs lamelparket is onderdeel van hun assortiment. Zoekt u een warm tapijt voor in de slaapkamer, dan vindt u diverse merken als:

  • Belakos
  • Bergoss
  • Dersimo
  • Desso
  • Edel

De diversiteit van de woonwinkel nabij Hilversum zit zelfs in het type tapijt. Voel eens langs het materiaal en u merkt dat het ene tapijt wolliger aanvoelt. Het andere tapijt is meer hoogpolig tapijt en sommige hebben een lage pool. Daarnaast is ook synthetisch tapijt onderdeel van de collectie. Tapijt kan gratis gelegd worden, op de trappen na. Mocht uw voorkeur gaan naar karpet dan kan deze door de woonwinkel vlakbij Hilversum op maat gemaakt worden.

Variaties en advies

Hoewel een uitgebreide trendy collectie van de woonwinkel vlakbij Hilversum erg prettig is om doorheen te lopen, kan het ook net iets te veel zijn om een keuze te maken. Welke materialen passen nou het beste bij elkaar? Het is moeilijk om een combinatie te maken als de gordijnen aan het begin van de winkel staan en de vloeren aan de andere kant van de winkel zijn uitgestald. Hoe weet u dat dit goed gaat staan in uw woonkamer of slaapkamer? Vraag gerust het advies aan een van de medewerkers van deze woonwinkel vlakbij Hilversum. Zij gaan graag met u de collectie langs, om u te adviseren over de laatste trends en materialen. Daarnaast zullen veel vloeren en gordijnen ook toelichting nodig hebben over bijvoorbeeld onderhoud. Dit zal ook meespelen in de keuze voor uw nieuwe woondecoraties. Bezoek de woonwinkel nabij Hilversum en lees meer over hun collectie op woonwinkel-huizen.nl.


Comments are closed.