Financiën en Verzekeringen

Zoeken naar een hypotheekadviseur is zoeken op de juiste plek

zondag, 16-12-2018  

Als makelaars komen we vaak mensen tegen die op zoek zijn naar advies. Het is ook geen makkelijke stap. Het verkopen en kopen van een huis is niet iets wat je dagelijks doet. Het is ook niet iets waar een complete handleiding voor is en waar je met gemak even doorheen fietst. Daarom is advies belangrijk, maar we zien keer op keer dat mensen advies inwinnen bij verkeerde partijen. Zoals fora die online bezocht kunnen worden en waar iedereen kan reageren. Of een buurman die twee jaar geleden zijn huis verkocht. Wanneer het gaat om advies bij het kopen en verkopen van huizen, dan wil je zeker weten dat je de juiste partij voor je hebt. Daarom geven wij mensen advies over het kopen van huizen, want we zijn makelaars. Wanneer deze mensen ook een hypotheekadviseur op maat nodig hebben, sturen we deze mensen door naar de experts die zich hypotheekadviseur mogen noemen. Het is namelijk een dynamische markt met tal van aanbieders die elke keer nieuwe mogelijkheden bieden. Aangezien het vooral verkeerd gaat op het gebied van het kiezen van een hypotheekadviseur, hebben we besloten om dit stuk te schrijven zodat we het aan onze klanten kunnen laten lezen. Als hypotheekadviseur raden we Van Bruggen Adviesgroep (vanbruggen.nl) aan. Specialisten die weten wat er speelt.

Waarom is de juiste hypotheekadviseur zo belangrijk?

Het vinden van de juiste hypotheekadviseur is van enorm belang omdat dit bepalend is voor de woningen die je wel of niet kunt kopen. Daarnaast is het een overeenkomst die langere tijd meegaat. Daarom is het niet verstandig om alleen maar te kijken naar de prijs, er zijn namelijk nog veel meer factoren die een rol van betekenis spelen;

  • Bereikbaarheid en flexibiliteit;
  • Snelheid van de aanbieder;
  • Bedrag dat geboden kan worden.

Door te kijken naar alle factoren kom je bij de juiste verstrekker. Maar omdat je zelf niet alle factoren op een rijtje kunt zetten van alle aanbieders voordat de voorwaarden veranderen, kun je beter op zoek gaan naar de experts die je verder kunnen helpen op het gebied van de hypotheekadviseur. Dan weet je namelijk zeker dat je de goede keuze maakt voordat je er tien jaar of langer aan vastzit. Een andere reden om op zoek te gaan naar een goede adviseur: je weet nooit waar je uit kunt kiezen totdat je alle mogelijkheden voor je ziet staan. Pas wanneer je weet wat er mogelijk is, kun je de beste keuze maken. En daar heb je een goede partner voor nodig.

Een heel andere makelaar

Wij zijn geen makelaar zoals andere makelaars. Dat was ook niet mogelijk. Er waren al duizenden makelaars voordat wij begonnen met het aanbieden van onze diensten, maar omdat we wisten dat wij het beter konden dan de andere makelaars, zijn we toch begonnen. We werken samen met aannemers, met mensen die hypotheekadviseur zijn en zijn onlangs ook samen gaan werken met een bedrijf dat werkt met verhuur van kantoorpanden en zakelijke objecten. Door een breed draagvlak te maken met veel partners kunnen we simpelweg meer doen voor onze klanten en dat is wat wij belangrijk vinden. Uiteindelijk is het namelijk de eindgebruiker die verder geholpen moet worden. Het gaat niet altijd om geld, het gaat niet altijd om het laten betalen van elke minuut. Het gaat om het uiteindelijke resultaat voor de mensen die kiezen voor het gebruik van jouw diensten en wanneer hier de focus op ligt tijdens het proces, weet je zeker dat mensen jouw bedrijf aanbevelen, ongeacht wat je precies aanbiedt op welke markt dan ook.


Comments are closed.