Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekende naar gehard glas? Glaswebwinkel.nl is uw specialist op het gebied van gehard veiligheidsglas!

donderdag, 28-3-2019  

Bent u opzoek naar gehard glas? Dan helpen wij u van Glaswebwinkel.nl graag verder. Wij zijn een gespecialiseerde glasleverancier met aandacht voor uw wensen. Gehard glas is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het biedt extra veiligheid, aangezien het glas bij een breuk niet in grote scherpe delen uiteenvalt. Het glas breekt in heel veel kleine stukjes, waaraan u zich nauwelijks kunt bezeren. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze uitgebreide webshop: glaswebwinkel.nl/. 

Waarvoor wordt gehard glas gebruikt?

Gehard glas heeft de fantastische eigenschap dat het niet in grote scherpe stukken uiteenvalt bij een breuk. Hiervoor heeft het glas een thermisch proces doorlopen. Het glas is gedurende dit proces verhit tot wel 600 graden, waarna het snel weer werd afgekoeld. Dit zorgt voor een geweldig eindresultaat, waarbij het glas tot wel vijf keer sterker is vergeleken met regulier ongehard glas. Hierdoor valt het in duizenden niet scherpe kleine stukjes uiteen als het glas breekt. Met deze eigenschap, wordt het geharde glas ook wel veiligheidsglas genoemd. Dit zorgt ervoor dat gehard glas bij veel meer doeleinden ingezet kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld prachtige glazen douchewanden of een tafelblad. Tegenwoordig veel gebruikt bij bijvoorbeeld stoere houtentafels, waarop een stevige glasplaat wordt geplaatst. Verder kan gehard glas worden gebruikt als een keuken achterwand, glazen schap of als veiligheidsglas bij onder andere scheidingswanden en bushokjes. Kort gezegd, is gehard glas multifunctioneel inzetbaar en een verrijking als materiaal soort in de bouw, inrichting, als veiligheid of bij speciale productielijnen. Uiteraard is al het geharde glas dat u in onze glaswebwinkel bestelt, toepasbaar volgens de NEN 3569 normering, waarbij een veiligheidskeurmerk in het glas wordt aangebracht, zodat u altijd kunt aantonen dat er gebruik is gemaakt van veiligheidsglas. 

Glasleverancier Glaswebwinkel.nl staat persoonlijk voor u klaar

In onze webshop vindt u alles op het gebied van glas. Daarbij vinden wij het als webshop belangrijk om persoonlijke service te verleren. Wij zijn daarom zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar voor al u vragen. Wij nodigen u daarnaast van harte uit in onze vestiging in Apeldoorn. Onze vriendelijke medewerkers zijn vakkundig en helpen u graag verder voor advies. Tevens kunt u er een groot aantal glasbenodigdheden afhalen, want wij hebben een grote voorraad. 
Het geharde glas dat u bij ons bestelt, is leverbaar in verschillende diktes: 4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm. Het is belangrijk om tijdig rekening te houden met eventuele uitsparingen. Dit dient bij gehard glas namelijk vooraf te gebeuren. Zodra het thermisch proces is afgerond, is het niet meer mogelijk om het glas te bewerken. Daarbij leveren wij het geharde glas standaard onbewerkt af. Dit betekent dat er nog scherpe randen aan het glas kunnen zitten. Wilt u liever dat het glas wordt afgewerkt, dan kunt u kiezen voor ‘plat poly geslepen’. Dan ontvangt u het glas compleet afgewerkt bij u thuis. Daarbij zijn wij als glasleverancier beschikbaar voor diverse andere soorten glas. Wij verkopen enkel kwaliteit en daarom ontvangt u van ons enkel de beste kwaliteit glazen en glasbenodigdheden! Uiteraard voor zowel onze particuliere- als zakelijke klanten. Daarbij leveren wij de glazen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en boven de €250,- is verzenden geheel gratis!

Voordelen gehard glas bij Glaswebwinkel.nl:

  • Beste kwaliteit gehard glas
  • Groot aanbod diverse andere glassoorten
  • Alle benodigde glasspullen in huis
  • Persoonlijk advies en aandacht
  • Levering door heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) 
  • Gratis levering vanaf €250,- bestelwaarde
  • Met veiligheidskeurmerk
  • Plat poly geslepen optie
  • Ruim inzetbaar

Voor ons volledige aanbod of voor het bestellen van uw geharde glazen, kunt u terecht op onze website: glaswebwinkel.nl/ Voor vragen neemt u gerust contact met ons op!


Comments are closed.