Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een goed online boekhoudprogramma?

dinsdag, 12-3-2019  

Ik ben al vele jaren actief als freelancer en dat bevalt mij heel erg goed. Ik vind het heel erg leuk om eigen baas te zijn en ik mag ook zeggen dat de zaken erg goed gaan. Er is echter een probleem; ik ben heel slecht in het bijhouden van de administratie. Ik ben namelijk heel slordig en dat zorgt er vaak voor dat ik allerlei papieren kwijtraak, dat ik de verkeerde getallen invul en dat ik uiteindelijk heel veel belasting moet betalen omdat ik allerlei verkeerde gegevens heb ingevuld. Toen ik dit eens tegen een kennis van mij zei, vertelde deze mij dat zij al jaren met een online boekhoudprogramma werkte. Zij had namelijk hetzelfde probleem. Ook zij was niet een van de beste in het bijhouden van de boekhouding, maar nu zij met dit online boekhoudprogramma werkte, merkte zij dat zij bijna nooit meer fouten maakte. Het is namelijk zo dat dit online boekhoudprogramma heel overzichtelijk is en dat je bovendien altijd een beroep kon doen op mensen die even met je mee konden kijken naar je administratie. Ik was meteen een en al aandacht toen zij het over dit online boekhoudprogramma had. Ik heb haar gevraagd waar zij dit online boekhoudprogramma had gevonden. Ik kreeg te horen dat zij dit had aangekocht via offective.nl. Deze site ben ik diezelfde dag nog even gaan bekijken.

Dit online boekhoudprogramma is echt fantastisch

Toen ik eenmaal op offective ben gaan kijken, had ik al snel in de gaten dat ik hier met een bijzonder online boekhoudprogramma te maken had. Ik ben niet iemand die handig is met computers, maar ik snapte gelijk hoe dit online boekhoudprogramma werkte. Het is namelijk zo gemaakt dat je alleen maar logisch hoeft na te denken om het goed te kunnen gebruiken. Ik ben daarom blij dat ik dit online boekhoudprogramma heb gevonden. Je kunt hier heel snel allerlei nuttige gegevens invullen en dat wordt dan meteen goed opgeslagen. Ik ben namelijk niet iemand die regelmatig back-ups maakt en dat zorgt ervoor dat ik regelmatig weer al mijn gegevens kwijt ben. Als je met dit online boekhoudprogramma werkt, dan kun je er zeker van zijn dat er altijd een versie beschikbaar is. Ook wanneer je op een andere computer inlogt, kun je je eigen administratie inzien. Als ik dus voor mijn werk op reis ben, dan is dit een heel handige feature. Ik ben daarom zeer blij dat ik met de mensen van offective.nl in zee ben gegaan. Ik merk dat ik nu altijd een goed geordende boekhouding heb.

Ik raad dit programma iedereen aan

Ik werk nu al geruime tijd met dit programma en dat bevalt mij heel erg goed. Dit programma is echt ideaal voor zowel de kleine ondernemer alsook voor de grotere ondernemers. Kortom:

  • dit programma werkt heel erg goed
  • dit programma is heel eenvoudig te gebruiken
  • dit programma is zowel geschikt voor kleine alsook grote bedrijven

Meer weten over dit bedrijf en haar programma? Surf dan vandaag nog even naar hun site offective.nl.


Comments are closed.