Bedrijven en Bedrijfsleven

Zzp techniek

vrijdag, 20-3-2015  

Trebortech-montage.nl is de website dat zzp techniek mogelijk maakt. Wat verstaan we onder zzp techniek? Met zzp techniek doelen we op monteurs, reparateurs en andere technici die als zzp’ers werken. Dat betekent dat ze zelfstandig ondernemer zijn en daardoor van niets of niemand afhankelijk zijn. Dat is niet helemaal waar want ze hebben immers opdrachten nodig van bijvoorbeeld u. Bij ons werken een hoop zzp’ers maar niet in de zin dat ze bij ons in dienst zijn. Het is eerder zo dat wij dankzij hen kunnen bestaan en garant staan voor uw airconditioning onderhoud. Deze tekst gaat dan ook niet alleen over de zzp techniek maar tevens over de preciezere werkzaamheden van deze mannen en soms ook vrouwen. Doordat al deze zzp’ers door het hele land aanwezig zijn, en we zullen ze in deze tekst preciseren door de term “zzp techniek” te gebruiken, ze zijn immers technici, kunnen we u garanderen dat er altijd wel iemand in de buurt woont die te boek staat als zzp techniek. Daardoor hoeft u nooit al te lang te wachten als u bijvoorbeeld onderhoud aan een airco nodig hebt. Hopelijk klinkt u dat als muziek in uw oren want zzp techniek is erg belangrijk voor uw airco. Tijdig onderhoud, en dat kunnen we niet vaak genoeg stellen, is van het grootste belang als u niet wilt dat uw airco tijdens een van de vele warme zomerdagen opeens uitvalt. Dat is vreselijk als u een goede isolatie hebt in uw huis omdat de warmte, of beter gezegd: de hitte, veel langer in uw huis blijft hangen. Ook op kantoor zal het geen pretje zijn en zullen vele werknemers hun werk veel minder goed kunnen doen omdat ze lamlendig worden van die hitte. Dat is iets dat u te allen tijde dient te voorkomen. Merkt u dus dat uw airco minder presteert dan voorheen, dan is het de hoogste tijd om in actie te komen en om de zzp techniek een kans te geven!

Zzp techniek is wat u bij ons zult vinden

Dankzij onze zzp techniek zal uw airco in no time weer als een zonnetje draaien. Al sinds 1996 zijn wij als zzp’er bezig in de zzp techniek sector dus we durven wel te stellen dat we erg veel ervaring hebben opgebouwd zo door de jaren heen. Wij hebben dan ook enkel gerenommeerd personeel in dienst die wel van wanten weten. Naast het onderhoud van uw airco zijn we dan ook te vinden voor diverse andere klussen zoals bijvoorbeeld de verplichte keuring van uw gereedschap en uw machines die u gebruikt in of op uw werkplaats. Ook hiervoor zijn we te vinden dus neem gerust contact op als u hier behoefte aan hebt. Voor ons is niets te groot of te gek en wij willen maar wat graag uitgedaagd worden zodat ook wij scherp blijven en bij kunnen leren. De techniek staat niet stil dus we moeten onszelf blijven ontwikkelen om de huidige techniek aan te kunnen. Laat het maar aan de zzp techniek binnen ons bedrijf over om dat klusje te klaren. Het moge wel duidelijk zijn dat wij niet zo maar bij de pakken neer gaan zitten maar ons absoluut hebben ingelezen in de werking van vrijwel elke airco dan ook. daardoor kunnen we problemen erg snel vaststellen en beter nog: deze mankementen zo snel mogelijk repareren zodat u hier in de toekomst geen omkijken meer naar hebt. Hebt u nog meer redenen nodig om voor de zzp techniek van ons bedrijf te kiezen? We hopen van niet maar we kunnen het niet laten om een aantal voordelen op een rijtje te zetten in de hoop u definitief te kunnen overtuigen.

  • Levensduur van uw installatie, u wilt immers dat uw airco zal lang mogelijk mee kan gaan.
  • Werking van uw installatie voor een optimaal effect.
  • Energieverbruik van uw installatie zodat u flink kunt besparen op uw energierekening.
  • Officiële goedkeuring van de installatie bij controle, en dat is van grot belang voor bedrijven. Dit heeft te maken met de brandveiligheid.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Als u eens langs wilt komen om te praten over zzp techniek dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben een kantoor in Zaandam dus komt u eens langs als u in de buurt bent. De koffie staat in principe altijd wel klaar maar toch raden we wel aan om van te voren eventjes een afspraak te maken zodat u zeker weet dat u snel geholpen kunt worden omdat we dan iemand voor u klaar hebben staan. Dan kunt u meteen al uw prangende vragen over de zzp techniek op tafel gooien en doen wij er natuurlijk alles aan om u gerust te stellen en om u te laten zien dat onze zzp techniek van alle markten thuis is en dan ook erg geschikt is om uw airco of gereedschap na te kijken, te inspecteren en mocht het nodig zijn, te repareren. Hebt u geen tijd om langs te gaan, en dat kunnen we ons heel erg goed voorstellen, dan kunt u ook op andere manieren uw vragen komen stellen of wellicht wilt u wel meteen een afspraak komen maken. Belt u ons dan gerust even op of maak gebruik van het handige online contactformulier. Hebt u meerdere airco installaties? Dan krijgt u korting tot maar liefst 10 procent van de totaalprijs. Zo bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee! Tot horens!


Comments are closed.